Sari la conținut

zzzeeettt80

Membru
  • Număr conținut

    47
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de zzzeeettt80

  1. pai da ma ,in cazul in care a fost un accident si a fost vina motociclistului atunci omu e un nenorocit ca n a intrat p forum sa citeasca ce zic sfatosii aici. daca a fost accident dar n a fost vina motociclistului atunci putea sa mearga mai incet ca asa se merge, oricand poate sa apara ceva neprevazut. daca totusi n a fost accident atunci e tot vina motociclistului ca eu stau in cartier si am vazut unul care mergea tare, nenorocitul. cred ca nu intra pe forum sa citeasca sfaturiel sfatosilor. vad ca e la moda sa fie vina motocilismului. acum vreun an nu scria nici unul asa ceva,erau numai soferii de vina. acum abia asteptati sa gasiti un topic nou aici ca sa fie vina motociclistului. si daca nu e inventam unul,ce dracu.
  2. cred ca ni s a intamplat tuturor sa mai plecam cu casca nelegata din greseala si sa ne oprim sa o legam. tu ca incepator dupa cum ziceai ai lasat o asa intentionat. poate si baiatul asta a uitat o si n a mai apucat sa opreasca s o lege. dar nu,tu stii exact,nu?ca erai cu el.
  3. mai bine schimbati numele topicului in "M-a lovit 1 acum un an si 10 minute" daca tot vreti sa mai adaugati comentarii.
  4. parerea mea e ca nu ar trebui sa faci pe afectatul ca ti-e scarba de romania si mai stiu eu ce cand mentalitatea ta a fost de roman din start. te vaiti ca te-a facut politistul pe tine? dar tu ce ai incercat sa faci cand in loc sa te duci la politie ai vrut sa scoti niste banuti de la aia? ai crezut c-o sa ti dea aia 3000 asa din buzunar tac-pac?
  5. zzzeeettt80

    12.06.2007

    deci gaura aia din rezervor ai facut o cu totonitele??? ma intreb oare ce si cum ti au operat...
  6. hai frate,dar ai mai postat aceeasi chestie si pe prima pagina. stii? nu te obliga nimeni sa scrii...mai ales aici. fa ti si tu un topic al tau si scrie acolo de nebun. aici poate mai citesc si oameni care n au chef de tine.
  7. ai uitat sa i multumesti lui virilu care s a intors dupa o ora ca era curios sa vada ce faci ca sa stie ce sa scrie p forum in loc sa se opreasca sa te intrebe de sanatate.
  8. dar de ce sa scrieti 5 oameni exact acelasi lucru?
  9. tot off topic: cum de pe topicul asta unde baiatul e ok toti inteleptii de pe situl asta nu dau sfaturi si nu si dau cu parerea iar cu unul mai jos unde a murit un baiat sunt numai fatalai terminati care invata ei de bine pe altii ca asa e bine si asa nu. aici de ce nu va mai dati ma cu parerea? numai terminati pe aici.
  10. daca mai ai si alte poze mai baga si tu aICI ca din alea nu se vede mai nimic
  11. n ai putut sa opresti dar ai facut poza ...ce baiat esti
  12. ai vazut ce casca smechera ti am dat? imi pare rau ca ti ai stricat motorul dar bine ca n ai patit nimic.
  13. am plecat w endul trecut p a1 si acolo unde se merge p o banda se facuse super coloana ca oamenii mergeau si p banda d urgenta iar unii mai dibaci o luasera p camp. iar p bucata cu dublu sens unii ieseau printre jaloane in depasire. vrem autostrazi dar suntem mult prea tarani sa le meritam. banda 1 e pt circulat iar banda 2 pt depasire indiferent de viteza cu care mergi depasesti si te bagi la loc. banda d urgente e pt urgente. si campul e pt agricultura.
×
×
  • Creează nouă...