Sari la conținut

Trebor_89

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Trebor_89

  1. si tu stii ca a mai fost inmatriculata pt ca.... ti-a zis proprietarul presupun, ca altfel nu aveai de unde sa stii, daca nu iti zicea nu iti mai puneai problema asta. Eu nu cred ca ar fi asta vreo problema, practic tu vei urma procedura inscrierii motocicletei ca venind dintr-un stat ue,incepand cu certificatul de autenticitate de la rar and so on. ai putea totusi sa ne spui ce raspunsuri ai primit de la entitatile enumerate de tine?
  2. Tipam cat ne tin plamanii ca nu e ok ca soferii generalizeaza comportamentul motociclistilor la modelul teriibilistilor si ne baga pe toti in aceasi oala, dar noi, la randul nostru facem aceasi chestie cu biciclistii. ipocrizie la cele mai inalte cote ) Legat de subiectul cu biciclistii, mie unu imi „plac” teribil situatiile cand conservarul, fara centura, eventual tocmai dupa ce termina o discutie la telefon, cearta biciclistul ca trece pe trecerea de pietoni calare pe bicla, pt ca a auzit si el ca n-ar fi voie, ca e o lege, ceva, ii place sa fie destept, sa arate ca stie reguli, ce nu intelege gibonu e ca regula asta a fost instituita pt protectia PIETONILOR care folosesc trecerere, pe care nu ai voie sa circuli cu vehicule (orice fel de vehicule), si nu pt „protectia” incompetentei lui ca sofer, pt ca pe trecere pot trece, pe langa „maleficii” biciclisti si oameni beti/drogati/aerieni, copii care alearga, ce deh, sunt copii, etc. care te pot surpinde mai tare decat un biciclistii,
  3. dap, cam asta se deduce, e cam ambigua norma cu privire la ceste ”hibride”, mai e trimitere cu privire la acestea in anexa 1 la codul rutier, in care se precizeaza urmatoare „Categoriile de vehicule pentru care se eliberează permisul de conducere, prevăzute la art. 20 alin. (2), se definesc astfel: a) categoria AM: mopede; categoria A1: 1. motociclete cu cilindree maximă de 125 cm3, cu puterea maximă de 11 kW şi cu un raport putere/greutate de cel mult 0,1 kW/kg; 2. tricicluri cu motor cu puterea maximă de 15 kW; c) categoria A2: motociclete cu puterea maximă de 35 kW, cu un raport putere/greutate care nu depăşeşte 0,2 kW/kg şi care nu sunt derivate dintr-un vehicul având mai mult de dublul puterii sale; d) categoria A: motociclete cu sau fără ataş şi tricicluri cu motor cu puterea de peste 15 kW; ” deci din interpretarea legala ar rezulta ca un triciclu cu putere de peste 15 poate fi condus atat cu cat A cat si B, in timp ce unul cu putere sub 15 kw se poate conduce doar cu A1. Cea ce ar face ca raspunsul postat de coleg mai sus, primit de la politia rutiera, sa nu fie tocmai unul corect.
  4. Salutare! Las si eu aici un link de la un curs de siguranta rutiera tinut de politia rutiera, e video, filmat cu telefonu,- http://motoincepatori.ro/club/cum-sa-circuli-in-siguranta-in-trafic/ nu e ceva wow, dar sunt chestii genera, utile de care merita sa tii cont in trafic, si daca ai o ora libera, merita sa te uiti la el, zic eu. O zi buna!
×
×
  • Creează nouă...