Sari la conținut

m@ster

EX+
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    stocaciu

Profil

  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    21 Septembrie 2005
  • Numar Moto
    MS07LZH

m@ster's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. la mulĂži ani

  2. Na c-o venit si partea a doua, mai bine later decat never... In mare, nordul tzarii cu manastiri si o pana de toata frumusetzea. Ca tot nu mai pot edita postul trecut, fac aici o mica corectie: de aici inainte exista doar super machina "Dj xxx Sky" in loc de numele folosit in episodul 1. Asadar si prin urmare Bucovina: renumita in special pentru manastirile ei care pana acum au fost un mister pentru mine mi-a lasat o impresie buna. Drumuri bune in general si peisaje ce merita vazute. Dupa o scurta vizita la casa luceafarului in Ipotesti, am pornit spre Sushava si prima manastire pe care am vizitat-o a fost Dragomirna. Apoi, au urmat Putna, Sucevita, Moldovita, Voronet si Humor. Toate is frumoase iar cunoscatorii cred ca ar putea descrie fiecare intr-un mod deosebit. Eu o sa ma multumesc doar sa pun poze De la Sucevita la Moldovita, am trecut prin pasul Ciumarna unde drumul e superb: asfalt excelent, curbe la greu , o adevarata placere sa pilotezi Pacat ca o fost seara si n-o fost chiar atat de intens ca in timpul zilei. Ipotesti -> Dragomirna -> Putna -> Chilia lui Daniel Sihastru -> Sucevita-> Moldovita -> Voronet -> Humor -> Dupa manastiri, directia Maramu pe DN 18 unde nu departe de Pasul Mestecanis, peisajul salveaza situatia: In rest DN 18 e un dezastru intre Mestecanis si Borsa: groapa, gaura, lipsa si pauza de asfalt Drept urmare, dupa vreo 20 de km de integrale si derivate printre si prin cratere, cauciucul din spate si-o dat drumul din cauza unei pietricici Uanderful! Si apoi o inceput ploaia si apoi am dat jos roata si apoi am mers cu ea la vulcanizat vreo 20 km impreuna cu tanarul si "Dj Sky" care m-o scos din cacao. Cateva pozne de la locul faptei: Panitza -> La vulcanizare, dupa 5 minute in care mi-o zis tipu ca nu poate sa faca nimik ca n-are decat un levier , am ajuns sa-i spun ca am tubless si atunci "evrika" , totul o fost posibil! Dupa vreo 5 incercari esuate de a pune roata la locul ei normal si pe o ploaie mocaneasca am reusit minunea (2 mecanici voinici, vorba aia: unde-s 2 roata se fixeshte )si ne-am indreptat spre Borsa unde am ajuns rupti pe la 2 noaptea si am tras la un hotel cam nashpa pentru refacere. Urmatoarea tzinta Cimitirul vesel de la Sapanta si de acolo directia Cluj cu o mica escala in Baia Mare. Dupa o noapte chefuita in Cj , directia kpitala cu o mica escala pentru o ultima sedintza foto la Cozia:) Sapanta -> Prin Maramu -> Cozia-> Concluzie pozitiva: relaxare activa, aventura, locuri si peisaje extraordinare care nu credeam ca exista la noi in tzara! Concluzie negativa: drumuri nashpa, camping-uri si anumite hoteluri ce-ti lasa un gust amar. Concluzie total generala: merita! S-avem parte de cat mai multe drumuri bune pe care sa sanatosi. Ciao!
  3. Era guma veche care o cedat la un moment dat de prea multe gropi... nashpa treaba dar interesanta aventura! Mai multe detalii in episodul urmator Ciao! Si io care credeam ca se arunca o gajica la mine Uite , pt. dom'soara ca te-o lasat sa scrii de pe contul ei Ciao!
  4. Dupa ce-am privit si citit prin zona drumetiilor m-am hotarat sa expun si prima mea vacantza adevarata in ultimii 5 ani care in plus o fost pe 2 roti Protagonisti: 1. subsemnatu' calare pe Suzi; 2. Mihai, aka "Tanarul" inside conserva personala, aka "Dj xy Sky". Am inceput cu incarcarea bateriilor la mare (in V.V.) unde din cauza ca am ajuns tarziu n-am apucat sa instalez cortul si dupa o noapte furtunoasa am sfarsit pe Suzike, dovada mai jos. IN rest vreme buna, distractie, baute si in loc de incarcare o fost mai degraba descarcare... dar na, suntem tineri, vreme este si beletele-s la noi DUpa 4 zile la mare ne-am indemnat la drum si am inceput cu cazinoul de la COnstanta ca nu-l mai vazusem de multaaaa vreme. Urmatoare oprire Histria unde tzantzarii fac legea dupa 9 seara. Dupa o noapte cu efecte speciale ca-n filmele de groaza, ne-am pornit la drum: Babadag (o giamie faina acolo), Tulcea (nice) si continuat drumul pe E87 catre Braila. Injuraturi pe drum cat cuprinde ca europeana aia-i varza si dintr-o data se gata drumul fara un avertisment prealabil; noroc ca era un nene care facea ceva semne s-o iau la dreapta si am mai incetinit un pic ca altfel treceam DUnarea pe sub apa Am trecut DUnarea cu "Racheta", am ajuns in Braila si apoi in Galati care desi din auzite avea o reputati de oras nashpa, m-o impresionat in mod pozitiv! Dupa o negociere reusita cu o dom'soara dragutza, receptionera la hotel DUnarea, am reusit sa dormim intr-o camera single, unu in pat, altu pe jos! La drum, ca nu-i vreme de stat (dupa o mica halta la gradina botanica si acvariu din Galati): Tecuci-Odobesti-Marasesti-Bacau: drumuri tzata de matza, o adevarata placere pe E85! Noaptea am ramas undeva la iesirea din BAcau spre IAsi ca o fost mai iefitn decat in orasul superb cu un look occidental: semnalizari k lumea, curat... impresie fff buna! In noapte aia si Suzi o dormit la hotel Din Bacau am luat drumul catre Piatra Neamt si de acolo la Bicaz, respectiv cheile Bicazului (camping cam de cacao, dar merita pentru peisaj - drumul cam nashpa de asemenea), lacul Rosu, barajul de la Bicaz (lacul Izvorul Muntelui). Zplendida zona, zzzzplendida! Continuarea: Humulesti (da, am fost si pe la Ionica), Targu-Neamt, Targu-Frumos, Iasi (pit-stop). Frumos Iesi-ul, n-am ce zice... mai ales zona centrala cu Palatul Culturii, bisericile, etc.. De aici am plecat spre Bucovina si apoi spre Maramu' cu peripetii... E prea tarziu acum sa continui asadar revin cu partea a doua saptamana ce vine... stati tunatzi daca v-o placut o tzara si vreti sa vedeti ceva manastiri si o pana spate zplendida Ciao!
  5. Zplendid sir, zplendid! Pozele, povestea din spatele lor.... parca imi revine dorul de duca Bafta si la mai mare!
  6. Bestialeeee povestirile si pozele... se vede ca ati pus-o de-o distractie pe cinste! Bafta si la mai mare! CIao
  7. Fain motor si faine poze tovarashe! Sa-l stapanesti sanatos si sa bati multi km cu el. SI eu vreau o tura d'asta prin EU dar probabil la anu' ca anu' asta am bagat prin tzara (poze in curand! ). Singur ai fost ? Ciao & bafta!
  8. Mda, situatia e nasoala si prezinta umflaturi... caini, vaci, gropi si alte cele fac drumurile calare pe doua roti destul de complicate mai ales pentru incepatori. Cu toate ca am citit "tutorialul" inainte sa ma sui pe motor si chiar si dupa ce mi-am lut carnetu' (stim foarte bine de ce atata cetit dupa scoala) am avut parte de o tranta sanatoasa cu Suzi a mea pe drumurile noastre pitoresti din cauza unei "haite de gropi": viteza > 50 km/h (da' nu stiu cat), vazut gropile prea tarziu si franat fatza (in loc de spate sau cel mai bine accelerat cum bine spune Semaca mai sus) => Suzi shifonata nasol si eu speriat (mai mult pentru ea k pentru mine ca eu m-am ridicat rapid dar ea zacea si sangera). Echipamentul si-a facut datoria Doamne's multzam, ca de nu era vai de glezne, genunchi, coate, palme! Toate astea pentru a spune ca merita citit si recitit tutorialu' ca-i excelent insa vorba aia cu teoria si practica se aplica si in cazul asta. Asadar baietzi (si fete), puneti mana pe lopeti PS Semaca, excelenta expunerea de mai sus! Dupa tranta m-am gandit de nu stiu cate ori ca trebuia sa accelerez in loc sa franez... problema e ca erau mai multe gropi nu doar una
×
×
  • Creează nouă...