Sari la conținut

Radokhan

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Asslar
  • Carnet moto din
    2009

Vizitatori Recenți Profil

336 citiri profil

Radokhan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Iese careva maine la plimbare daca e vremea ok? Prin zona Gießen, Dillenburg?
  2. Salut tuturor, mi-am luat acum 3 sapt. un suzuki sv650s 2003, dar am ramas....in pana prostului cu el ). Am vrut sa fac o medie la consum si asteptam becul sa se aprinda, cand m-a lasat in drum spre casa de la munca. Becul se aprinde atunci cand dau contactul, doar ca nu imi arata cand e pe duca benzina, singura varianta acum o am sa legan motocicleta sa vad cata benzina am. Mc. » Post actualizat in 14 Jul 2018 15:52 Intrebarea pe care n-am pus-o era, de la ce ar putea sa fie ca becul aa nu se aprinda atunci cand mai e putin combustibil?
  3. Sal tuturor, cineva prin zona Wetzlar, Gießen? Am cumparat motocicleta si acum ma obisnuiesc cu ea, doar ca mi-ar placea prin weekend-uri sa fac si niste plimbari mai lungi cu cineva , salut.
  4. M-am uitat azi noapte la ceva filmulete cu probleme la motor la cutie, cum auzisem ticaitul ala doar din mers, acum ma gandesc ca poate e transmisia si nu stiu cat e de greu de reparat. » Post actualizat in 17 Jun 2018 12:27 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/aprilia-sl1000-falco/887251766-305-4630 asta e anuntul cu motocicleta. » Post actualizat in 17 Jun 2018 13:25 L-am sunat si i-am spus ca nu iau motocicleta, mai caut. » Post actualizat in 17 Jun 2018 19:37 Dar totusi, nu e nimeni prin zona mea? eu stau in Aßlar » Post actualizat in 27 Jun 2018 17:51 Tipicul se poate inchide, mc mult tuturor pentru raspunsuri ai ajutor.
  5. Eu totusi cred ca la 1400 de euro merge luata si pana la 2400€ ( cam atat se vand si mai mult) sa o aranjez are itp-ul facut luna asta si lichidul de ambreiaj si lichidul de frane schimbate.
  6. Care poate sa fie cauza ambreiajului greoi? Eu am incercat-o pe loc nu in mers
  7. Foarte putin si scurt de 2 ori in decurs de maxim o secunda
  8. Inca ceva, motorul pe loc, se incalzea ca avea vreo 60 grade accelera scurt de 2 ori( sincer nu stiu cum sa ma exprim corect) facea asta la cateva secunde, e normal? Cam atat e ce mi-a atras atentia, in rest mi s-a parut ok. Acum nu stiu daca-s lucruri pe care nu le cunosc sau poate e o probl, mc de raspunsuri.
  9. El sta intr-un satuc la 100 km de mine si maine e duminica, toate-s inchise. Si in cursul sapt am ture diferita fata de el, nush ce sa fac » Post actualizat in 16 Jun 2018 19:44 Si inca ceva, spunea ca bateria se duce dac nu pornesti motocicleta 3 sapt, e normal?
  10. Deci care e parerea ta la ce am scris? Il sun sa o aduca?
  11. Nu stiu cat de normala e, am citit undeva ca smunceste mai tare cand e ambreiajul pe duca, si suruvbul din spate nu aveam cum sa stiu cum e prins in interior, ca se invarte cu tot cu piulita. Nu stiu asa bine germana. Oricum pretul e super, doar ca mi-e sa ni ma coste reparatia prea mult el mi-a zis ca dee la surub, eu mi-am dat seama ca se auzea doar cand tragea in viteza, altfel motorul suna curat
  12. Am fost sa vad motocicleta azi. Cadrul e ok, cauciucurile bune, in general arata bine, i-am verificat seria si actele ca eram gata sa o cumpar, m-am inteles cu el sa o lase la 1400 si sa mi-o duca el acasa, dar intre timp m-am gandit ca ar fi bine sa-i fac proba din mers( ca pasager) pentru ca mi se parea ciudat ca intra greu in a 1-a. Cand am inceput sa mergem se auzea o bataie constanta cam odata la secunda, dar se auzea cat de cat tare, cand am ajuns inapoi ii spun ca probabil are probleme la cutia de viteze, el spune ca nu, probabil de la surubul care e slabit de la roata din spate. Daca nu mi-l arata nici ca visam. Probabil a fost strans prea tare unul din cele 5 suruburi ale rotii din spate si s-a rupt din interior ca piulita se invartea cu tot cu surub. El a tot tinut-o ca e din cauza surubului ala care e slab, dar sunt sigur ca e cutia problematica, pentru ca atunci cand am bagat-o in viteza m-a zmuncit un pic, si dupa aia si bataia care nu se auzea tot timpul in mers. Ps: de pornit a pornit bine cat motorul era rece, si suna bine tare, avea buffer-ii scosi( cred ca asa se numesc. » Post actualizat in 16 Jun 2018 18:48 Ca spatiu la picioare si pozitia de mers pe ea e buna pentru mine. » Post actualizat in 16 Jun 2018 18:59 A ramas sa-l sun maine sa vina cu motocicleta, vad ca piesele de la cutie ptr falco sunt cam 100 de euro.
  13. Da, dupa ora 16 pana in 17 inca n stie exact cand termina ce are de facut. Eu stau in Aßlar, tu in ce zona stai?
  14. Bugetul meu e de 3000,dar daca tot am gasit-o pe asta asa ieftina trebuie macar sa o vad.
×
×
  • Creează nouă...