Jump to content

Bupitz

Membru
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

About Bupitz

 • Rank
  Nou venit pe forum!

Profile Information

 • Motocicleta
  Niu M1 Pro

Recent Profile Visitors

350 profile views
 1. Intrebarea era cine da aceste definitii. Sigur nu le da Ministerul Mediului.
 2. Va salut. Vreau sa achizitionez o motocicleta electrica Super Soco TC Max prin programul Rabla si am o problema. De curand am citit ghidul Rabla Plus unde am gasit o anomalie. Cei de la AFM definesc motocicleta electrica astfel: o)motocicletă electrică - autovehiculul aparţinând categoriei de folosinţă L3e sau L4e cu două, sau cu trei roţi, acţionată de un motor electric, având o putere nominală continuă mai mare de 4 KW şi o viteză maximă constructivă mai mare de 45 km/oră.” Dar in Regulamentul European 168 din 2013 cat si in codul rutier 2
 3. Vedeti pe https://www.supersoco.ro ... a aparut un nou importator in Romania
 4. Am un prieten ce si-a comandat M+ si a zis ca a putut sa aleaga sa-l ridice de la escutere din Timisoara. Abia astept sa ne intalnim in trafic
 5. Am primit ceva mail de la ei ca se pot face precomenzi si le livreaza ei. Cred ca sunt in curs de certificare dealer sau asa ceva » Post actualizat in 14 Oct 2018 07:53 Asta era mailul....
 6. Puteti precomanda pe site la Niu si sa ridicati de la cei de la e-scutere
 7. Salut. S-a lansat astazi Vespa Elettrica. Pret de vanzare 6390 Euro, cat stiam si eu. Sunt curios ce ofera de banii astia.
 8. Salut. Nu stiu sa iti zic, nu gasesti la dealerii din Viena? Oricum eu nu mi-as lua, la drumurile noastre sigur pica o data din el si chiar nu am chef sa-l adun cu farasul de pe drum.
 9. Guys, am primit un mail de la e-scutere cu o promotie: Niu M1 Pro la 2199 euro si Niu N1S la 2499 euro pana la sfarsitul lunii August. Daca sunteti interesati eu zic ca e o oferta foarte buna.
 10. HEllo. Ma bucur sa aud si pe altii cu Niu. Am analizat mult piata inainte sa il iau si chiar nu ai ce altceva mai bun ce sa iei la banii astia. Frana de spate nu prinde sau nu incarca la franare? Daca nu prinde bine poti sa o reglezi simplu invartind surubul de la tambur. Sa ne mai ti si tu la curent cu impresiile. Eu am 285km facuti cu el.
 11. Aha. Sunt curios cum ti se pare. Mie imi place mult
 12. Hello. 1) primii 3 ani sunt gratuiti pentru toate serviciile, incepand cu anul 4 se plateste 50 de euro pe an pt serviciul de tracking 2) inafara de bateria mare mai are o baterie interna care tine sistemul GPS+ECU alimentat pana la 20 de zile. Aceea nu se vede si nici nu se poate scoate. Localizarea merge si fara bateria mare in acest timp.
×
×
 • Create New...