Sari la conținut

The.Ami10

Membra
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucharest
  • Motocicleta
    None yet :D

Vizitatori Recenți Profil

1.885 citiri profil

The.Ami10's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. The.Ami10

    Accident Frontal

    Cu drag. Sper sa fie bine cat mai rapid!Toate cele bune! ><
  2. The.Ami10

    Accident Frontal

    Salut! Cum mai e colegul tau? Am intrebat un prieten care locuieste in Tg.Mures(medic rezident, de altfel) si daca ar putea prietenul tau sa se intereseze de urmatorii medici sa se ingrijeasca de el, va fi pe maini bune: Dnl. dr. Tiberiu Bǎțagǎ(dar e posibil sa fie plecat din tara la un congres) sau dnl. dr. Adrian Ivanescu ori dnl. dr.Radu Chinezu. Dar depinde pe cine a prins de garda, ca daca e la spital(banuiesc ca la judetean ca acolo ajung traumatismele), nu prea mai poate alege... In orice caz sunt medici bunicei si acolo. Sanatate multa si bafta!
  3. Sunt si eu tot din Berceni...adoptata, ce-i drept. Nu ma cooptati si pe mine? Nu fiti sexisti!! ))))
  4. Te iubesteeee femeileeeee si-s moarteeee dupE TINEEEE!
  5. Draga mea, statistic vorbind... )) si realistic vorbind, multe dintre femeile de prin trafic sunt nesimtite si agresive(hmmm, suna cunoscut termenul?), regulile de circulatie parca nu sunt facute si pentru ele. Desigur, soferi buni pot fi si de o parte si de alta a baricadei. Asa ca hai sa mai iesim din casa si din bula asta feminista. Peace! P.S: Daca baiatu' nu sta langa bombele de gen in trafic, poate o sti el ce stie. O avea o mica bomba acasa )
  6. Acum ca mi-am gasit fata cu BIB la numar, am inceput sa caut nod in papura soferilor de duminica de prin Bucuresti Asa ca revin in forta cu un XXX...yeah, no, nu e inceputul unui film deocheat, oricat de mult v-ar fi placut sa fie De deochi ar trebui sa fie soferul "iscusit" din Calarasi al unui Duster cu acest acronim pornache la numar. La Calarasi, soferii sunt invatati sa CALAREASCA motociclisti; am descoperit asta in seara precedenta. Cum? Hai sa vedem. Numai de bine acestui sofer de Duster pentru care schimbatul benzilor se face ca la camp, de pe o brazda pe alta, semnalizare & asigurare la schimbat banda de mers - wtf is that?! Taierea benzilor si intrat agresiv in fata ta, weee...e putin neplacut cand ai 100 si un pic cu motoreta, da’ noroc ca m-au ajutat rugaciunea si pantalonii scurti, sandalele cu toc si rinichii expusi, sa evitam CALAREtul. Concluzia? Conducere preventiva, nervi de otel, tact si diplomatie la purtator. Ca deh, cum ar mai fi viata traficului buCURestean fara astfel de minunati?
  7. Baieti, a fost fun, dar fata a fost gasita. Ma bucur de compania acesteia Daca ne gasiti prin trafic, sigur o sa ne recunoasteti See you around:D si...la cat mai multe... curbe frumoase sa aveti! xoxo
  8. Stai pe spateee si laso doar pe ea...stai pe spateee, e KTM ista mea. Nope. Nu numai asa. Anti-wheelie cand te plictisesti de stat pe spate
  9. Snap! Nu stiam ce simt pe spate la ora aia...erau degetele tale. » Post actualizat in 30 Aug 2018 07:19 Se gasesc solutii ))
  10. Slava cerului! Dar cu degetele tot tb sa te pricepi Frana aia nu cred ca o apesi cu dintii...sau cel putin sper. Sa te mai vad p aici macar...
  11. Eu cred ca poti. Pare bine ce faci cu motoreta, nu cred ca te face pe tine o tastatura » Post actualizat in 29 Aug 2018 13:50 Nachos daca se poate, pls. Sos picant.
×
×
  • Creează nouă...