Sari la conținut

dtz_vv

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2018
  • Motocicleta
    Suzuki SV650 naked
  • Numar Moto
    DTZ

Vizitatori Recenți Profil

326 citiri profil

dtz_vv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Ba da , dar tot se infiltra apa pe la garnitura pipei , desi nu e rupta/crapata . Exista si gaura de scurgere a apei in lateralul motorului , care nu e infundata . De cand am pus vaselina nu am mai avut probleme .
  2. Am avut ceva probleme in perioada cu ploaie , ajungea apa la fisa pe la pipa si ramaneam doar cu un cilindru ..am rezolvat cu vaselina termica pe la garnitura pipei , in rest benzina si timp liber sa fie . Mai las un video cu tripu' din Serbia ...desi nu cred ca e foarte urmarit topicul
  3. Mersi frumos ! Stiu ca nu sunt de design , au venit la pachet cu mansoanele ..cele originale erau sifonate . Nu am avut probleme , chiar si asa usoare .
  4. Nu am mai postat de mult La inceput de sezon am schimbat kit lant DID , anvelope Michelin Pilot Power 2ct , ulei Motul 7100 , lichid frane ATE , placute spate brembo , curatare pompa benzina , inlocuire tija clapeta acceleratie ( avea joc mic), bujii NGK Iridium IX . Pe langa partea mecanica l-am echipat cu sideuri textie, topcase , tankbag ...sa fie un magar corespunzator . Am inceput sezonu in forta ca sa zic asa , am legat 1 mai si pastele pentru un trip prin tara (2200 km ), am cam plans dupa un touring , mai mult pasagera . Dupa asta , cam in fiecare weekend cu vreme buna , profitam si plecam . Cel mai recent am fost pe Transalpina , am facut si un scurt video : In prezent am aproape 37k si se apropie urmatorul schimb de ulei . Ce am remarcat e ca am cu anvelopele undeva la 7000 km facuti si sunt aproape la semn pe spate - mijloc , mi se pare ca se termina cam repede (nu merg doar drept , promit ) Las si niste poze .
  5. Am iesit si eu ieri la o tura scurta , cu echipament dar in blugi , am fost comod(credeam ca stau doar in oras) . Am urcat putin catre munte , vreo 12 km ,9 grade.Mi-a inghetat sufletul pe la genunchi ; dar si asa, nu m-am putut abtine sa merg prea lejer, la mine a ajuns la 89 grade. Sper sa se incalzeasca , dimineata inca e tare frig aici . Mai miscam si masina..ce sa si facem » Post actualizat in 08 Oct 2018 05:55 M-am decis sa schimb mansoanele, cele vechi erau destul de uzate. M-a chinuit putin punerea cablului pe pozitie, intins la maxim , tot mai trebuia 1 mm parca.. Am pus si un tank pad si am dat si o tura scurta, evident. » Post actualizat in 16 Oct 2018 16:05 Aveti idee unde gasesc magnetul senzorului de la vitezometru'? Nu am gasit pe net..nou
  6. Inseamna ca stii ca se aude mult mai bine in realitate
  7. Poiana Sibiului , langa Jina. Ambele sunt acolo .
  8. S-a mai dus un weekend... https://vimeo.com/user89883691/review/291494115/4410c60f97
  9. Nu e panica man , impartim viewurile . Foarte bine arata , sa ai parte de ea! Eu direct fara silencer , dimineata imping la ea de ma dor Oo'le , am si rampa de urcat pana dupa bloc si il pornesc in strada. Am vecini cu copii mici..aia e. Te ajuta cu ceva parbrizu' ala "urias" ? Eu il vad doar de design » Post actualizat in 20 Sep 2018 10:02 Mai arunc niste poze , random :
  10. Mi-a zis un prieten din Sibiu (motociclist si el) .
  11. Multumesc frumos , baieti ! La ceva proiectoare micute m-am gandit , cat sa fiu mai vizibil (pentru cei care nu aud bine ), daca nu dau bine nu le las . Azi ii montez bec alb (Osram) , bec pozitie led. Intr-adevar sunetul V'ului e divin .. Nu cred ca mai prind Transalpina anul asta , am inteles ca s-a inchis . Fa-i si tu o prezentare la a ta !
  12. Va salut , cu respect! Prezint si eu prima mea motocicleta , un sv650 din 2003 , naked , injectie. Voiam Sv datorita aspecului si a sunetului de V , in principal . Am luat-o la 24k km ,nu stiu cat or fi de reali, dar motorul merge corect si cred ca asta conteaza cel mai mult. Am primit la ea si evacuare custom din titan. O am de 2 luni , timp in care ne-am cunoscut destul de bine ..cam 3500 km . Este perfecta pentru mine , ca incepator , desi trebuie sa fii cumpatat datorita cuplului la turatii joase. De cand o am , i-am facut: - Reviza ( Ulei BelRay Synthetic Ester 10w40 + filtre Hiflo) - I-am schimbat capetele de la ghidon , le-am facut din dural ( greutate mica , dar nu am avut probleme) - La sa are ceva ruptura , dar am mascat-o frumos (zic eu) . - Vopsit aripa fata , negru mat. - Semnalizari spate , schimbate 2 seturi ..intra apa in ambele. Cred ca o sa trec pe led + releu. Urmeaza in primavara anvelope , manete short , mansoane , placute spate, kit lant , i-as pune si niste proiectoare , cumva prinse pe suportul de la radiator.
×
×
  • Creează nouă...