Sari la conținut

birau1982

Membru
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara
  • Motocicleta
    Kawasaki Vulcan S

Vizitatori Recenți Profil

409 citiri profil

birau1982's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Tu ce folosesti? Il schimb la anul cand motorul o sa aiba 2 ani. Lichidul de frana, la fel, schimbat la 2 ani?
  2. Acum nivelul este putin sub jumatatea dintre maxim si minim. Motul motocool ce culoare are? Stiu ca nu conteaza culoarea dar nu as amesteca culorile. La cat timp se schimba, 2 ani? Pana la anul sigur nu scade sub minim.
  3. Salut! Ce antigel sa folosesc pentru Kawasaki Vulcan S 2017? Acum are culoarea albastra si este cel cu care a venit di fabrica.
  4. Eu il spal cu motorina pana cand se duce toata mizeria dupa care il dau cu spray de curatat lantul si il sterg bine de tot. Il las putin timp sa se usuce bine si aplic spray-ul de uns lantul.
  5. Eu folosesc Bel-Ray Super Clean si sunt multumit. Dupa 500 de km il curat si il ung. Cred ca poti merge lejer si peste 600-700. Adica, cand il spal si ung dupa 500, lantul inca este cu "pasta" pe el si cred ca ar mai merge 200-300 km lejer.
  6. Exact din astea(Quies) folosesc si eu acum. Am zis sa incerc si altceva. Revin dupa ce folosesc si NoNoise, sunt curios daca e o diferenta notabila intre ele avand in vedere pretul.
  7. Am vazut ca esti din Bucuresti. Le poti lua de aici: Bulevardul Lacul Tei 31-33, Farmacia Tei, le au pe stoc. Eu nefiind din Bucuresti le-am laut de aici: http://www.hamann.ro/ro/
  8. Pana la urma am comandat astea: https://www.nonoise-earplugs.com/en/products/motorsport/ Revin cu impresii dupa ce le folosesc atat in oras cat si in afara lui.
  9. Si eu folosesc din astea: http://www.donaonline.ro/ingrijire-orl/22238-quies-dopuri-spuma-pt-urechi-x-6buc.html Ma intrebam daca cele Alpine merita diferenta de bani sau daca le-a folosit cineva.
  10. A folosit cineva aceste dopuri? https://motorai.ro/alpine-motosafe-pro--product--20010002 Merita diferenta de bani de la cele de spuma?
  11. Vand 1l ulei Motul 7100 10w40 MA2. Pret 50 lei negociabil. Tel: 0758 247 005 » Post actualizat in 21 Jul 2017 19:07 S-a vandut!
  12. Kawasaki RO colaboreaza cu Bel-Ray, ei recomanda acest ulei. Din curiozitate am scris la mai multi dealeri din Europa, toti mi-au raspuns acelasi lucru...conteaza mai mult sa respecte specificatiile decat "brand-ul". Pe urma i-am intrebat ce folosesc in service-urile lor: Germania- contract cu Elf, inainte de Elf au folosit FUCHS si MOTUL; Austria - Castrol Power 1 Racing, cei din Olanda au zis ca Motul e cel mai OK conform departamentului tehnic.
  13. Ok, dar sa fie vreo diferenta sesizabila intre uleiuri? De exemplu intre Bel-Ray 10w50 full sintetic si Motul 7100 10w50 MA2 de asemenea full sintetic. Merg destul de linistit cu motocicleta si asta e primul schimb de ulei, cel dupa 1000km parcursi. Din pacate cei de la Kawasaki nu au vreun service agreat in Timisoara asa ca o sa fac schimbul la un service local aici in TM. Cei de la service zic ca Motul e mai OK si e mai calitativ decat Bel-Ray(e normal, ei lucreaza cu Motul), altii zic ca Bel-Ray e mai bun. Inca sunt nedumerit ce sa iau.
  14. birau1982

    Kawasaki Vulcan

    Multumesc de raspuns. O sa-l iau de la service-ul unde o sa fac schimbul. Cred ca amandoua marcile sunt OK.
  15. Salut, Vreau si eu sa schimb uleiul la un Kawasaki Vulcan S, ce sa aleg intre Motul 7100 si Bel-Ray FS? Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...