Sari la conținut

Alberto

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Alberto

  1. 1990este din păcate. Nu am mai umblat la ea , si doresc sa ma apuc sa o repar . Am verificat bobina si este ok. Revin cu ce am spus dintr-o data cand dadeam la automat cu o baterie de masina sa ars becuri in bord becu de la far absolut tot si nu a mai dat scânteie . In caz de vede un electrician/ meseriaș din zona Prahova/ Bucuresti. Si are timp pentru mizeria mea sau să imi recomandați si lasa ti nr de telefon in privat sa iau legătura cu el. Va multumesc!
  2. Eu folosesc o "tubulara" de "16" si cu prelungitor sau mai adaug un prelungitor daca nu se ajunge la bujie, necesar sa ajunga sa poti desface si strange bine. Poza1(Tubulara de "16": Poza2(Tubulara+prelungitor): Poza3:
  3. Multumesc, am gasit "Robinetul" si am reglat la 1200ture. -Dar am alte probleme la el, nu porneste rapid, trebuie sa invarta putin motoru si dupa porneste cu acceleratie... :|, cineva care stie ? (Sa-i schimb bujiile?) am desfacut putin surubul la plutitor "jos" la carburator si este benzina, deci la carburator nu ar fi o problema... . Multumesc tuturor! +
  4. Din cate am inteles la TV, transfăgărășan se inchide :| ?
  5. Salutare tuturor, unde se afla mansonul, robinetul de relanti la Honda Hornet ? O pornesc cu socul si cand dau socul inapooi se opreste, o pornesc din nou cu o acceleratie fara soc la sfert porneste se accelereaza pana la refuz fara intreruperi sau alte probleme si daca nu o tin accelerata se opreste. Totul este de la relanti. Si nu gasesc surubul sau robinetul sa il maresc foarte putin. Multumesc!
  6. Aer prea mult la Carburator, strange surubul de tot si deschide 2ture-2ture jumate si vezi cum merge.
  7. Salut, am verificat toate sigurantele... sunt in regula.. sper sa nu fie de la CDI... ?
  8. Nu exista nici-un meserias pe aici ? aceeasi problema am si eu la un Kawasaki ZZR 250cm3... a pornit si dintr-o data nu a mai pornit... scot bujiile pun pe cadru sa faca masa si nu imi da scanteie. (Motor in 2pistoane)
×
×
  • Creează nouă...