Sari la conținut

sbnz0r

Membru
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    in school
  • Motocicleta
    None
  • Numar Moto
    None
  • Club
    None

Vizitatori Recenți Profil

609 citiri profil

sbnz0r's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ce mi-ar placea una din cele de mai sus pentru street / touring, dar pare ca trebuie sa fac o reducere de buget, sa vedeti numai ca to RPHA11 o sa ma manance ( sper sa fie buna pentru ce am scris anterior, stiind ca e sport oriented ) sau Scorpion 510, asta e, cat isi permite fiecare.
  2. baieti, in oras, in special de exemplu la examul de traseu exista vreun moment in care scoateti pe neutru, rosu la semafor? trecere de pietoni?
  3. multumesc de raspunsuri baieti, pot sa mai curga nu stiam de acest site, eu ma uitam pe fc-moto.de sau mai nou pe motoin.de sunt sigur ca e mortal acel Shoei, si acel HJC se incadreaza la limita superioara superioara a bugetului meu *sigh*, am crezut ca HJC-ul va fi mai ieftin daca nu are modelul lui Iannone dar nu ... update: cred ca https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_IE/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/HJC-RPHA-70-Dipol/SubProducts/HJC-RPHA-70-Dipol-0015 la acest pret le-ar impaca pe toate. ce am inteles citind in continuare e ca RPHA11 e ptr circuit si RPHA70 urban, inter-urban, touring
  4. corect aici, foarte bine spus, ma voi duce si voi vedea, la fata locului. HJC RPHA11 RPHA70 , AGV K-5 S, Scorpion Exo 1400, Shoei pare prea scump pentru mine GT-Air si NXR-ul. WheelUp Milano sau Milano Caschi, trebuie sa aiba ceva, daca nu, mai e Roma, pana la intoarcere in RO.
  5. sbnz0r

    AGV - Discutii Generale

    Salut cum e ventilatia, in special la respiratie, AGV K5? Ma gandesc sa imi fac cadou una vacanta asta, am facut un thread separat unde am primit multe recomandari, dar nu AGV si eu aceasta marca as vrea
  6. dezamagire un pic ca ma gandeam ca merg la magazinele mari Dainese din Milano si Roma si iau un AGV, bugetul meu este 250 euro. P.S hai sa ne axam pe integrale.
  7. ok, deci nimic de la AGV, HJC RPHA70.... SHOEI Neotec / GT-Air / Schuberth C3 , da , ma gandeam in principal la integrale
  8. Salut, fiind motociclist incepator, am ales sectiunea aceasta sa postez. Nu am avut alte casti in afara de un MT Helmets Thunder 3 SV, in care ma sufoc cu viziera lasata, tot timpul trebuie sa o tin ridicata, ce sa mai vorbesc ca fara pinlock esti aburit ca la dus dupa 5 secunde. O sa fac o excursie in strainatate in Italia in august si ma gandeam sa trec pe la ceva magazine moto, in special Dainese, ca upgrade am vrut pentru problema cu ventilatia sa imi cumpar un Scorpion Exo 510 Air, zis si facut, din pacate am facut o mica eroare si am comandat marimea cresita din Germania, e ok, am facut deja retur, n-am testat-o. Mi-as face cadou un AGV, dar acum sunt incurcat. Am fost si pe la MotoEmotion din Targu Mures si a fost amabila domnisoara de acolo si a facut o diferenta intre casti sport si casti de touing recomandandu-mi 510-le care il are si ea. Sincer nu stiu sa fac diferenta bine intre o casca de touring / urban, si una ce e pentru ture de circuit dupa care o pui in cui pana la urmatoarea tura pe circuit. Imi face cu ochiul un AGV K-5 sincer sa fiu. Multumesc anticipat pentru opinii si raspunsuri.
  9. si eu caut garaj pentru motocicleta, zona Str.Rahovei. am zis sa nu fac topic nou.
  10. Salut. Caut garaj de inchiriat, pentru motocicleta, doar sa fie loc, langa alte motociclete, sau masina...zona, Str. Rahovei, Sibiu , nu sunt sigur ca am postat in cea mai buna zona dar aici am vazut "inchirieri".
  11. Salut. Stiu ca sunt foarte nou pe aici, am vazut replica "nu te gandi la echipament pana nu iei carnetul" dar, cu internetul si sute de site-uri si review-uri cred ca ma descurc in mare parte sa imi fac o idee generala fata de ce imi trebuie, dar este un lucru unde oricat citesc sau vad video sau reviews nu pot sa inteleg pe deplin, o sa fie funny, ma refer la pantaloni, pentru ca 1. nu vreau sa mor de caldura. 2. nu vreau sa mor de frig 3. nu vreau sa mor sau sa imi rup picioarele daca cad......nu-mi dau seama din toate sfaturile si de la magazine moto cat de tare se incalzesc in plus panatalonii moto fata de niste jeansi normali, daca e suportabil, teoretic ce sa fac, sa probez, dar asta ar fi sa ii iau pe mine , ma misc putin si atat, nu o sa-mi dau seama cum stau lucrurile de fapt. Thanks.
×
×
  • Creează nouă...