Jump to content

Wav3

Membru
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Wav3

 • Rank
  Nou venit pe forum!

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Buzau

Recent Profile Visitors

109 profile views
 1. 7. Întrebare: Pot să merg într-un alt oraș decât cel de domiciliu unde am posibilitatea de a sta într-o locuință, care nu este proprietate personală, dar îmi oferă condiții mai bune pentru familie (doi copii de 7 ani, respectiv 4 ani și soția) pentru a rămâne în autoizolare? Răspuns: În Ordonanța Militară numărul 3 nu este prevăzut faptul că cetățenii trebuie să rămână la adresa de domiciliu, ci la o locație indicată de ei, cu respectarea prevederilor legale și a restricțiilor impuse. Astfel, precizăm că este permisă inclusiv deplasarea cu familia în zona rurală, dacă persoanele dețin acolo o casă, pentru a rămâne în respectiva localitate. si alte 36 raspunsuri utile:
 2. Recuperare usoara, rabdare si ambitie!
 3. Daca nu gasesti plata, ia una de alta forma si incerc eu sa-ti printez un suport intermediar. (imi arati inainte ce intentionezi sa cumperi ca sa-ti spun daca ma pricep sa printez pe forma respectiva - sunt novice)
 4. Daca nu este confidential, cat a fost CBR 600F-ul? Tot pentru acel model as apela si eu la tine in primavara (m-am sucit un pic de la nakedurile despre care am discutat pe PM). Merci
 5. Cu vanzatorul din anuntul de mai jos ai vorbit? O am la fav de ceva timp dar n-am apucat sa-i scriu. https://www.olx.ro/oferta/kawasaki-er-6-2010-abs-IDcPV2Y.html
 6. MT07 la banii aia?! Unde? Si eu caut MT07 dar sub 4500E nu gasesti nimic. Este un 3800E la Siriu dar e dubioasa treaba. EDIT: Scuze ca m-am bagat in topicul tau, sbn. Legat de recomandarea de MT07 in detrimentul ER6F, motorul este bun dar este altceva. Omu' poate cauta ceva mai spre sport, carenata (a zis ER6F nu N), deci probabil nu-l intereseaza MT07.
 7. Exceptand faptul ca amandoi s-au incadrat gresit (mai ales cel verde), prioritate are cel verde. Atunci cand parasesti rondul, cum e cazul celui galben, dai prioritate celor din dreapta ta.
×
×
 • Create New...