Jump to content

Un Om Bun

Membru
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

About Un Om Bun

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Unic propietar. Nu cunosc ce semnifica "sermoto". Motocicleta este de colectie, modelul aniversar, tinuta in sufragerie. Daca va deranjeaza, kilometrajul mic, cautati cu mai multi km.
 2. Multumesc » Post actualizat in 21 Aug 2018 22:23 Posibil sa fim doar suma tuturor experientelor noastre ?! Unii cu mai multe altii nu chiar asa, dar cu sigurantza variate. Uneori, parerile nu sunt direct proportionale cu aceste experiente, fiind mult mai numeroase (si unele din auzite ) Mr.Gixu, apreciez un softail ca si dumneavoastra. Avut un FLSTNI.Poate ne vedem la Faaker See anul acesta.
 3. O bucurie impartasita este o bucurie dubla. Sa se mai bucure si altii de aceasta minunata motocicleta.
 4. Poza din 1997 este epica !!! Ce vremuri ... » Post actualizat in 20 Aug 2018 22:38 La Multi Ani Fericiti !!!
 5. Ce am afirmat este consecinta experientei avute cu aceste doua motociclete. Franele au functionat si functioneaza perfect. Nu am sustinut ca un disc poate avea aceasi eficacitate precum doua. In cazul de fata este arhisuficient cum sunt echipate de HD. Domnia ta posibil sa te ghidezi din poze. La randul meu din experienta de folosire din 2003 si respectiv 2013 a celor doua. In definitiv, fiecare alege si apreciaza conform bunului sau plac. » Post actualizat in 20 Aug 2018 22:07 Un punct de vedere interesant.
 6. Exprimarea domniei tale de genul : "nashpa" "gargara" "samsareala" ma determina sa va ignor cu deosebita consideratie.
 7. Un disc, doua discuri. Este o motocicleta de colectie (in stare excelenta) asa cum a fost proiectata. Sa pornim de la premiza (eronata) ca HD nu stiu nimic despre motociclete. Daca in anul centenar 2003 au echipat modelul Wide Glide cu un singur disc pe roata din fata. Logica dicteaza, in cazul in care nu ar asigura o franare adecvata, la o distanta de peste 10 ani modelul Wide Glide sa fie echipat cu doua discuri pe roata fata. Si totusi acesti "ignoranti" de la HD insista sa pastreze un disc pe roata din fata. Spre edificare, vezi photo. Wide Glide 2003 si Wide glide 2013. Franele au functionat si functioneaza perfect la ambele modele. 2013 are si ABS, dar tot un singur disc.
 8. Suntem cei mai buni tovarasi de aproape 11000 de km. Gasesc Power Commander mai usor pe Dyno. Tune Boy developed by Wayne Macdonalds este putin mai specific.(cel negru) Este de vanzare pentru a finanta masteratul (superchargerul) la fratii lui, vezi photos. » Post actualizat in 20 Aug 2018 19:28 cei doi frati asteptand masteratul (superchargerul)
 9. O motocicleta faina si un model foarte reusit !!!
×
×
 • Create New...