Sari la conținut

dalak

Membru
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dalak

  1. dalak

    SUEDIA

    Salutare, Tot in Stockholm, stau in zona Kungsholmen. Inca nu am cumparat motocicleta aici, o sa vand ce am in acasa si apoi cumpar. Ies la cafea sau o bere.
  2. dalak

    Ural EFI

    salut, sunt de aluminiu
  3. dalak

    Ural EFI

    Salutare, Daca te intereseaza un ural care nu arata a solo clasic am eu unul de vanzare http://www.okazii.ro/alte-motociclete/ural-voyager-a172822532 Pretul este negociabil si poate fi vazuta in bucuresti (PM daca vrei ceva detalii) Al meu este din 2000 si este o variatie mai rara de solo
  4. dalak

    URAL

    Salut,. Rotile sunt de 18. cred ca este grup solo (cred nu sunt sigur). Eu nu am mult timp liber sa ma ocup si de acte sa ii pun atas. Dar ar fi interesanta un atas cu toate ca 2wd ar fi si mai intersant la atas. Plus a este vopsita frumos si un atas ar avea nevoie de acelas tratament si iar timp si bani. Eu momentan vreau sa schimb categoria cu toate ca imi place uralul nu prea este pentru mine.
  5. dalak

    URAL

    Salutare, Este un model solo, nu are nimic pentru atas. Si este in Bucuresti dar a intrat la iernat. Nu cred ca am vreo poza din dreapta dar caut.
  6. dalak

    URAL

    Salutare, Cred ca inca era la fostul propitar Florin (usor spre 45-50 foarte de treaba). Eu am mers cu el anul asta si putin acum 2 ani. Din motive de lipsa de timp si pricepere tehnica trebuie sa il dau. O sa il pun si pe bursa doar ca aici sunt oameni care chiar stiu despre ural. Multumesc de sfat
  7. dalak

    URAL

    Salutare, Eu am un Ural Voyager (imz 8.123) din 2000 si este de vanzare http://www.okazii.ro/alte-motociclete/ural-voyager-a166160190 Daca stiti vreun doritor PM si raspund. relativ repede. Pretul este de 2500 dar are toate actele si este ok (nu spun impecabil sau alte cuvinte findca nu sunt samsar) dpvd mecanic. M-am hotarat sa o schimb.
  8. Sambata am zis sa ma duc si eu sa vad ce se poate vedea pe la salonul moto. Imi sun o pretena si o conving sa nu mergem la zoo si sa mergem sa vedem ceva mai frumos. Ajung si vad in fatza (sau langa marele crater) multime de motociclete si in mintea mea deja se contura asa o super expozitie. platesc intru, ignor speciile mexicane care venea sa se uita la masini. Intru dau un mare tur, ies si cand mergem relax niste pusti imbracti in roz vorbeau si intra in coleziune cu mine(io 107 kile) si mi se adreseaza replici cu roakere , ma buvneste rasu si ma mai plimb sa vad ce se mai intampla pe akolo si observ ca akolo era cea mai mare adunare de copii imbracati in roz si tipe cu tocuri care se dadeau la fitza ca se uita si ele la ceva. tipele de pe motoare un fel de striptease cu motoare in loc de bare si la masini nu m-am dus ca.... Etc sper pe viitor ca adevarata expozite mai reusita.
×
×
  • Creează nouă...