alexandru_leulet Postat Mai 17, 2007 Autor Share Postat Mai 17, 2007 nu pozele sunt ..ci manechinele au contract de fidelitate mah si stii care e cea mai tare faza? ca pe drum, la vulcanii noroiosi, la masa,la haleala s-au facut o gramada de poze ..iar la siriu cred ca sunt 2-3 facute.. am incercat sa mai fac eu una cu aparatul si imi spunea memory full dak atzi facut poze ,va rog puneti cateva si aici..!!ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 Deseara pun poze. Drumul este impecabil, poate doar putina atentie la praful si pietrisul de pe margine. Radare pe drumul spre Buzau si dupa, pana in Nehoiu. Dupa aia, gata. Peisaj mirific, zone de cort kklau, trafic auto destul de mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 Atasez cateva poze sa va faceti o idee a ceea ce s-a intamplat duminica pe siriu! Aici e barajul de la Siriu! Astea-s actritele din rolul principal: Si o monstra de traseu: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate