Mociclistu' Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Am si eu poze de la off-roadul nostru , mai soft.... --- Mesaj completat în 27 Mar 2008 11:44 -------------poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Martie 28, 2008 Share Postat Martie 28, 2008 Pentru ca initzial am postat aiurea, pe un topic nou, revin cu linkurile cu poze de la plimbarile mele. http://good-times.webshots.com/album/562766462IuvzQo /index.php?showtopic=184228 /index.php?showtopic=183130 /index.php?showtopic=184653 /index.php?showtopic=181799 /index.php?showtopic=175180 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 Povestea ta imi aduce aminte cu placere de prima mea calatorie "initiatica" pe care a facut-o tatal meu cu mine in urma cu mai bine de 20 de ani - cu o Mobra autentica, nu o "mobra" - pe undeva mai sus de Podenii Noi, unde, trecand printr-un parau al carui nivel tata il stia scazut, de data initierii era mare si am ramas in mijlocul lui, ca intrase apa la platini... Nu pot sa uit ca tata a coborat iar eu am ramas in sa, pentru ca aveam o glezna luxata ( ) si ma asteptam sa impinga tata motoreta cu tot cu mine Evident, a trebuit sa cobor, iar partea si mai urata a fost ca aveam de urcat un deal, fapt care s-a consumat cu o plimbarica pe langa motoreta (pe care tata o impingea de coarne)... In orice caz, ferice de cei ce sunt atat de aproape de peisaje atat de frumoase si, in plus, au cate un enduro in dotare o plimbare "initiatica"pentru fiul meu, dar epuizanta pentru vacuta mea, traseul se preta mai bine ptr un cros,sau o alta motocicleta, mai usurica Valcanesti-Cosminele-Melicesti-Telega dar peisajele meria tot efortul...sa vezi de Piatra Verde (Slanic),si Crucea de pe Caraiman din acelasi loc, doar intorcand privirea.....si vorba boierului....toate astea la cativa km de casa apropo, crucea din poze e la melicesti,si a fost inaltata in cinstea lui carol I PS pozele se vad,totusi daca dati click pe "enlarge" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduarr Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Traseu cu atv-urile spre susai prin muntii bucegi. in poze am incercat sa prind Sinaia, dar.... king quadul ramas in mocirla de vina anvelopele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat Mai 18, 2008 Autor Share Postat Mai 18, 2008 (editat) offroaderii au iesit la sosea !!!!!! /index.php?showtopic=210191 Editat Mai 18, 2008 de MihaiM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat August 17, 2008 Autor Share Postat August 17, 2008 (editat) am iesit din nou la munte /index.php?showtopic=242662 http://www.transalp.ro/galerie/thumbnails.php?album=65 si astea din concediu http://mihaibks.fotohost.ro/video/cum_trec...locheaza_drumul http://mihaibks.fotohost.ro/concediu_2008 Editat August 17, 2008 de MihaiM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 /index.php?showtopic=259196 Poze de la plimbarea de week-end la Lacul Vulturilor. Cred ca week-end-ul asta plec pe la Urlatoarea, sau oricum in zona aceea. Mihaitza, mergi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat Septembrie 10, 2008 Autor Share Postat Septembrie 10, 2008 sebi,mi-ai facut pofta..... pentru sambata 13 sept mi-am propus urmatoarea iesire daca mai sunt interesati.... intrarea e libera...se plateste la iesire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Din pacate nu pot... Sunt pe mare. Asta e... Data viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosman Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 am sunat adunarea si fratii mei au spus prezent... farti la propriu.. si am urcat pana la releul de pe costila. 2 honda dominator...1 aprilia 125...si eu cu transalpul. si....cea din poza chiar e o vulpe...curioasa se pare! farti = frati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat Septembrie 15, 2008 Autor Share Postat Septembrie 15, 2008 ati avut vreme buna? ca noi..in partea buzaului unde ne-am dus am cam avut parte de ceva ploaie evident nu cat sa ne strice cheful Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosman Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 ati avut vreme buna? ca noi..in partea buzaului unde ne-am dus am cam avut parte de ceva ploaie evident nu cat sa ne strice cheful vremea a fost perfecta.. am fost chiar in duminica in care s-a terminat intrunirea heavy riders, am plecat direct de acolo.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat Septembrie 16, 2008 Autor Share Postat Septembrie 16, 2008 povestea iesirii de sambata 13 sept /index.php?...t&p=1466672 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Che_TheUndertaker Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 poi acum mi-am luat si eu dominator .sa ma chemati si pe mine de acum la trasee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosman Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 poi acum mi-am luat si eu dominator .sa ma chemati si pe mine de acum la trasee fi pe faza... si te chemam.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat Iunie 30, 2009 Autor Share Postat Iunie 30, 2009 (editat) http://www.transalp.ro/forum/enduro-lapos-...ritei-t551.html Editat Iunie 30, 2009 de MihaiM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat Iunie 30, 2009 Autor Share Postat Iunie 30, 2009 (editat) Editat Iunie 30, 2009 de MihaiM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosman Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 offroaderi prahoveni... ia uitati ce fac baietii acestia!... http://www.mislea-raid.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Salutare Ma primiti si pe mine in grupul vostru ? DR 600 Gabriel. 0751 333 630 Multumesc Mesaj completat Nu mai raspunde nimeni ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru100 Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 BMW F 650 GS Dakar. E cam tarziu (ca anotimp) - ce ziceti, merge de endureala? Petru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat Noiembrie 20, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2009 maine 21.11.2009 ,plecarea pe la ora 9.30 - 10.00 , o tura usurica ,un pic de offroad,un pic sosea,admirat toamna.... ploiesti - valea doftanei - pasul predelut - sacele - intorsura buzaului - cislau sau magura....-ploiesti cine se baga sa strige prezent Mesaj completat si uite ce a iesit: /index.php?showtopic=454427 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandit red Postat Noiembrie 24, 2009 Share Postat Noiembrie 24, 2009 maine 21.11.2009 ,plecarea pe la ora 9.30 - 10.00 , o tura usurica ,un pic de offroad,un pic sosea,admirat toamna.... ploiesti - valea doftanei - pasul predelut - sacele - intorsura buzaului - cislau sau magura....-ploiesti cine se baga sa strige prezent Mesaj completat si uite ce a iesit: /index.php?showtopic=454427 Ce facem sambata ce vine intreb eu? Mesaj completat Ce facem sambata ce vine intreb eu? Si mai intreb o data ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leoafricatwin Postat Noiembrie 25, 2009 Share Postat Noiembrie 25, 2009 salut mihai Mesaj completat salut mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiM Postat Noiembrie 30, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2009 hai ca am facut-o iarasi lata /index.php?...t&p=2211303 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariman11 Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 gata mihai nu se mai poate, cum imi schimb guma pe spate cu un E-09 ma alatur voua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate