ottoMan Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 Salut ! Am un Suzuki VX800 la care nu am absolut nici o problema, in afara de una minora care ma sacaie extrem de tare: am reusit performanta sa rup 3 cabluri de ambreiaj intr-un an. Motorul e acelasi cu cel de pe Intruderul de 800, model care are insa ambreiaj hidraulic. N-am avut ocazia pana acum sa vad un Intruder live de aproape, ca sa-mi dau seama cum lucreaza pompa respectiva de ambreiaj. Stiti careva cumva daca exista posibilitatea de adaptare a unui ambreiaj hidraulic pe motorul care are ambreiaj prin cablu ? Ma gandesc ca o fi destul de scump, dar eu cred ca merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marcos Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 Magura din cate stiu face ambreiaje hidraulice pt. mobre cu ambreiaj pe cablu. Din ce am vazut pe ebay si in rest sunt pt. mobre de enduro-cross, insa sistemul fiind totusi acelas in mare cred ca se poate adapta la orice motor cu usurinta Uite aici un exeplu http://cgi.ebay.com/ebaymotors/MAGURA-JACK...sspagenameZWDVW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate