gacsenior Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 Poate asa reusim sa organizam iesiri in grup mai din timp. Propun sa stabilim traseul, viteza de croaziera din timp poate asa vom reusi sa ne stringem mai multi. P.S. Propuneti un traseu pentru acest weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 Ex. Slanic Prahova. 100 km. Asfalt. Vizitare Salina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 Sambata este ploios si vot. Duminica cine vrea la Arc la ora 9,30. Cine doreste vine independent. Se fac cca 2 ore. In Slanic lasati motoarele la Baia Verde si veniti la Casa Rotativa, pe delusor. Intre 12,30 si 14,00 aveti gratar ( obiectul). Puteti lasa motoarele si la intrarea in Salina. Cine nu a vizitat-o sa nu mai alerge la bulgari pentru turism. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stapanu Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 Cu respect.....detaliati expresia <<Intre 12,30 si 14,00 aveti gratar ( obiectul).>> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carstoc Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 Daca e soare ma bag si eu. Plimbare sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gacsenior Postat Mai 19, 2007 Autor Share Postat Mai 19, 2007 Ce ziceti de urmatorul traseU: BUCURESTI - OLTENITA - CALARASI - LEHLIU - BUCURESTI. Drumul este bun, eu nu am gasit decit un radar pe tot parcursul lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carstoc Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 Ce ziceti de urmatorul traseU: BUCURESTI - OLTENITA - CALARASI - LEHLIU - BUCURESTI. Drumul este bun, eu nu am gasit decit un radar pe tot parcursul lui. Ce distanta e ? Ca suna interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 drumul spre oltenita nu e cel mai placut posibil.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valentino1970 Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 Ciao, Pe la ce ora ajungeti in Ploiesti ca ma bag si eu pana la Slanic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gacsenior Postat Mai 19, 2007 Autor Share Postat Mai 19, 2007 Ce distanta e ? Ca suna interesant in total aproximativ 270 de km Hai sa ne vedem la 9.30 la ARC si stabilim exact atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate