spd Postat Septembrie 2, 2004 Share Postat Septembrie 2, 2004 spunet-mi si mie va rog unde pot sa echilibrez rotile. am fost acum ceva vreme in bucuresti pe calea plevnei daca imi amintesc bine,mai exista vulcanizare acolo ? in timisoara ar fi cel mai simplu daca as gasi,dar si la bucuresti ,sibiu,brasov,am drum des. multumesc. salutare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nflt Postat Septembrie 2, 2004 Share Postat Septembrie 2, 2004 http://www.autofan.ro/SpeedShop.eall/1|2|9...57-0883053438-1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduKu Postat Septembrie 4, 2004 Share Postat Septembrie 4, 2004 eu iti recomand, si recomand tuturor, autozone de pe bd tei sau floreasca nu stiu exact cum se numeste strada, costa doar 70.000 echil / roata + 50.000 5 plumbi so...la sama costa 100.000 echilibratul iar plumbii la fel, insa la autozone iti da cafea gratis!!! lol:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Postat Septembrie 10, 2004 Share Postat Septembrie 10, 2004 ohooo cafea gratis, eu acolo ma duc , clar !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_spd Postat Octombrie 7, 2004 Share Postat Octombrie 7, 2004 il cheama Rabi 0724452023. da un telefon si vorbeste cu el. locatrie bucuresti ' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate