Sari la conținut

alex_spd

Membru
  • Număr conținut

    107
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de alex_spd

  1. Masina cu 3 locuri libere/ plecare din Bucuresti aprox ora 12.00 vineri 10.06.2016
  2. verifica daca iti vine benzina: daca nu vine verifica pompa de benzina (daca are) furtune etc. Daca ai benzina verifica scanteia. daca nu ai scanteie verifica daca ti se alimenteaza bobina de inductie (eu am avut un fir intrerupt in camasa, uneori se alimenta bobina alteori nu). incearca sa elimini senzorii care ar impiedica pornirea (gen senzor de cric). Daca dupa toate astea nu porneste contacteaza un mecanic.bafta!
  3. vezi ca e la reduceri la kronau. http://www.kronaumoto.ro/index.php/detalii/2086.html este f eficient, nu face mizerie deoarece are un furtun la evacuare care il poti redirectiona catre un recipient. oricum aparatul se monteaza sub bascula deci nu ai probeleme cu mizeria.
  4. ) pe acolo am trecut si noi saptamana trecuta pe 8-9.07. si eu eram cu un xx. daca ne intalneam... ce chef faceam
  5. daca te ajuta o curte (folosita pe post de parcare), incuiata la aprox 10 min de Inacului anunta-ma
  6. eu as vrea sa plec pe 01.07.2015 , mai merg cu inca un amic. daca mai merge cineva ... anutati-va
  7. merci de raspuns. de unde ti-ai luat semighidoanele? cat au costat? sau le-ai facut la vre-un mester priceput si cu acces la materie prima... merci
  8. Salutare. Vre-un posesor de xx si-a modificat pozitia semighidoanelor? sau mai mult, a trecut la model cu ghidon complet? merita investitia, si mai ales care dintre variante. Din ce am cautat pe net cica e muuult mai placut la condus pe drumuri lungi, dar nu stiu la care varianta sa ma hotarasc. la unu se modifica si ceva lungimi de cabluri, inclusiv furtune de frana la cel doar cu inaltatoare si pastrarea semighidoanelor nu mai necesit nimik, daca cineva are astfel de modificari va rog mai multe detalii. multumesc
  9. pe el il chema Traian si e de prin Giulesti. Ea avea 17 sau 18 ani. motocicleta cumparata azi. viteza 40 km/ora. RIP
  10. salutare eu la 18.00 sunt la iesirea pe autostrada. daca mai merge cineva sa dea un bip. 0728472105 sa ne vedem sanatosi la sibiu
  11. Asta in mod sigur. Eu am platit anul trecut cred ca 20 de radare pe drumul asta.
  12. Nu vreau sa fiu carcotas dar unde este reducerea pentru motociclisti (avand in vedere ca ii ocupam toata cabana) Ca sa explic : http://predeal-cazare.ro/cazare-vidraru.html Oricum ma intereseaza si pe mine dar dau un tel la week-end ca sa stabilim ce si cum
  13. urmeaza primul drum de mers fara maini la snagov . ne vedem acolo
  14. alex_spd

    Am Comis-o Din Nou

    este posibil sa devina agresiv daca se vede cu 2 andrele in mana. unde mai pui ca mai are si un mosor de sfoara. Oricum gestul lui este de tot cacatul avand in vedere ca si daca se ducea la politie nu il costa absolut nimik. (dadea doar o copie dupa asigurare si o declaratzie). Asa ceva nu se face. P.S. pune in locul daciei motorul tau si inchipuietzi ca o zgarie doar cineva. persoana respectiva o sa evalueze pagubele la "aproape zero". Tu ce o sa zici?
  15. sincere felicitari am si eu o curiozitate: cam cat a costat toata distractia asta de 10.000 km? (tu,pasager, spagi la granitza, benzina, mancare, cazare si altele)
  16. poate pentru cine a castigat casetofonul ca si-a scos si drumu pana in iasi si intrare si campare (bravo lui). ca de restu eu unu zic ca nu a meritat deloc.
  17. cea mai prost organizata petrecere. intrarea 200.000 de persoana + 200.000 campare pt 2 noptzi. bine zis cei mai prost cheltuitzi bani, concerte oha mike godoroja (cu iubirile lui de toate culorile curcubeului, si telefoane fara ton), concursuri oha (3 concursuri la care nu am vazut nici o premiere), liniutzte ce sa mai avem pretentzii daca nici macar parada nu a fost organizata. si pana peste toate, nu ca ar fii vina lor (cred ca e singurul lucru de care nu pot fii acuzatzi) dar a mai si plouat.
  18. In concluzie pentru una moto cu 2 persoane si 1 cort cat se pleateste de vineri pana duminica la pranz? Abia astept sa ajung la mare
  19. hai sa-ti spun eu care a fost treaba: tu erai ceva mai in spate decat roata dr spate. eu eram intr-o duba la o masina in spatele tau. problema este in felul urmator: nu aveai ce cauta acolo atata timp cat coloana mergea destul de repede iar tu nu ai atins masina pentru ca te-ai speriat si ai franat brusc (lucru pe care singur l-ai recunoscut la 3 min dupa) cat despre tanti aia trebuia sa ma ascultzi pe mine si sa mergi cu ea la politzie. pentru ca in functzie de ce scriai in declaratzie, ea putea sa plateasca daunele fiind vinovata de producere de accident ceea ce echivaleaza cu un accident normal. in rest multa sanatate si data viitoare ai mai multa grija.
  20. salutare tuturor. am si eu un gpz de 750 din 83. am si eu nevoie de supape de admisie si de niste segmentzi. nu gasesc la nimeni. :help:
  21. citez ce a spus politzia in cazul meu "trebuia sa te asiguri si de sus" cand eu am iesit printr-o coloana de masini (fiecare banda a oprit si eu m-am strecurat) pana a venit un dement pe contrasens si a intrat in mine. nu a contat ca el era pe contra sens (ca nu mai avea loc nici pe prima banda, nici pe a doua, nici pe linia de tranvai, el venea pe cealalta linie de tranvai). in concluzie motociclistul nu are nici o vina ( asta daca judeca acelasi militzian). chiar sunt curios care este deznodamantul politziei. in rest multa sanatate.
  22. imi iau magnetul sa ma duc sa ma joc cu chelu ne mai vedem la sa inca o veste buna. motorul este in perfecta stare de functzionare.
  23. chelu este bine. maine intra in operatzie. cica ii pune o tija in mana ca sa se sudeze osu bine. sa auzim numai de bine.
×
×
  • Creează nouă...