solo Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 dominatorul meu cel drag a plecat la constantza la dinu....si in aceeasi zi am dat avansul pentru africa twin...la care visam de multa vreme....dar nu aveam inca experientza pentru a conduce ceva asa de mare ....plecarea lui domi venirea africii...sper sa ma duca la fel de frumos cum a facut o si surioara cu un cilindru multumesc lui dinu ca a batut ata drum sa mi cumere dominatorul, ca a promis ca o sa aibe mare grija de ea si ca m a ajutat sa mi indeplinesc un vis si eu l am ajutat pe el sa si cumpere endurache numa bine sa ai parte de cat mai multe evenimente placute cu ea si catzi mai multi km in coarne... sa o vad la 100mii de km tot asa de frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 Sa fie intr-un ceas bun pentru amandoi Interesant Dr-ul cu roata de supermoto pe fata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 Sa fie intr-un ceas bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 cam uritzica africana ....dar, asta e, sa te bucuri de ea si sa te poarte pe unde te-a purtat si Domi si chiar MUUUULT mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 sa le stapaniti sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 ii ok Africana...ce ai mah...coloarea cam uratzica si ii cam murdara...dar daca mere bine ce dreq...paint jobu nu ii asa de scump si o spalare,c'mon,5lei...caca maca...sa ai parte de ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xel Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 Sa fie intr-un ceas bun! da...sa fie ca africana vrea km...si avand in vedere ca a ajuns pe mana ta nu-mi fac probleme...astept aceleasi vesti bune si de la kidu...solo sa ai drumuri cat mai lungi si fara incidente... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Mai 29, 2007 Share Postat Mai 29, 2007 Am vazut-o la Cluj, foarte laser mobra, s-o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-DINU Postat Iunie 17, 2007 Share Postat Iunie 17, 2007 dominatorul meu cel drag a plecat la constantza la dinu....si in aceeasi zi am dat avansul pentru africa twin...la care visam de multa vreme....dar nu aveam inca experientza pentru a conduce ceva asa de mare ....plecarea lui domi venirea africii...sper sa ma duca la fel de frumos cum a facut o si surioara cu un cilindru multumesc lui dinu ca a batut ata drum sa mi cumere dominatorul, ca a promis ca o sa aibe mare grija de ea si ca m a ajutat sa mi indeplinesc un vis si eu l am ajutat pe el sa si cumpere endurache numa bine sa ai parte de cat mai multe evenimente placute cu ea si catzi mai multi km in coarne... sa o vad la 100mii de km tot asa de frumoasa hahaha AVENTURA CONTINUA pentru dominator... si uite ca am grija de el, nu trec Dunarea calare pe el cum ai fii incercat tu... ) io trec cu barca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Iunie 17, 2007 Share Postat Iunie 17, 2007 bravo dinule. vad ca profiti de motoreta asta la greu. tine-o tot asa... de fapt am profitat si io... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate