Sinner- Postat Mai 19, 2007 Share Postat Mai 19, 2007 Ori sunt eu tamp si nu stiu sa caut ori chiar nu se gaseste. Tind sa cred ca prima varianta e mai plauzibila Ce caut de fapt e desfasurarea campionatelor de SS din 2001-2002. Tot ce se paote gasi. Incluziv poze si situatia echipelor. Care ma puteti ajuta bagati link. Pe mine nu ma ajutat neuronul sa pot gasi. Multzam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maniakz Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 (editat) Iote aici : http://www.mcnews.com.au/MotorcycleRacing2...ort/default.htm Sper sa fie ce-ti trebuie tie. Nu cred ca sunt prea multe poze... dar info e gramada! Articolele sunt in ordine cronologica de jos in sus. Editat Mai 20, 2007 de maniakz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Mai 20, 2007 Autor Share Postat Mai 20, 2007 ooo daaaa bre multzam mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate