cby_v Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 Salut.. Am o Aprilia RS 125 , an 2006 , limitata pt A1 la 11KW . Vreau sa-i scot limitatorul si sa-i pun kitturi pe ea.. tobe noi (sa scap de sunetul ala de scuter) daca se poate .. Power Valve ca e jale in primele trepte... sa traga mai tare si sa arate mai frumos... (banii nu sunt problema) . Daca ati putea sa-mi spuneti si de unde as putea lua accesoriile v-as fi recunoscator. Ms Mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 Accesoriile pe care le cauti le gasesti probabil la magazinul de unde ai cumparat-o. Mai mult de atat nu stiu sa-ti raspund, dar de fapt am raspuns pe topicul asta ca sa-ti zic ca n-o sa scapi de sunetul ala de scuter orice toba ii pui ! Am auzit rs 2006 cu sistem full arrow si se aude mai tare dar mult mai subtire decat cu toba originala. Alta optiune e Gianneli, dar n-am auzit in realitate. P.S. Nu cauta filme pe youtube, metacafe etc, deoarece sunetul inregistrat pe film nu este acelasi cu cel real. Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 se aude putin mai gros cu toba sport..dar tot sunet de scuter e ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 pune niste saibe intre partea finala si restu,si nu mai dai bani pe tobe sport si urla ca toti dracii..eu asa am mers cu a mea, si n-am avut probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate