`oRang3L Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 Foarte frumos a fost... pacat ca unii au mai plans si unii au mers mai incet. cat despre probleme tehnice... e ceva normal.. Parerea mea e ca a fost frumos.. Acu ramane sa va datzi si voi cu parerea... (Vetzi vedea si o proba de divortz akolo...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 La voi la Tulcea toti sunteti padurari ? si combinati bauta cu mersu pe 2 roti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 Da man...singurul lucru care strica toata distractia pe 2roti este bautura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 Da man...singurul lucru care strica toata distractia pe 2roti este bautura oricum..sunt obisnuiti(cred) , dar bravo lor pt cheful de distractie. Dupa cum se vede au inoptat pe unde au fost. asta DA excursie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 puteai sa pui pozele si la loc de intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 puteai sa pui pozele si la loc de intalnire ma da tu ai o obsesie sa postezi contra lor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 Super frumos. Sa pare a fost o mare distractie. Bravo. Felicitare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 ma da tu ai o obsesie sa postezi contra lor ? nu vreau sa postez contra lor.. dar vreau sa fie cat mai civilizat forumu .. daca fiecare user face cate un topic iti dai seama ce ar fi pe forumu asta??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
`oRang3L Postat Mai 20, 2007 Autor Share Postat Mai 20, 2007 Imi pare rau pt astea cu Bautura ... dar, daca tot au fost ... important e ca pe doua rotzi am mers treji.. bautura a fost noaptea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 Pe tine nu te baga nimeni in seama si te bagi tu, nu vreri sa fie forumul civilizat ci vrei doar sa faci posturi cat mai multe, ai venit si tu de putin timp pe forum si vrei sa faci tu legea, dupa parerea mea tu ar trebuii sa iei ban ca sa nu te mai bagi in seama si sa incerci sa faci caterinca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 ba calmati-va , n-a murit nimeni , n-ati pierdut bani ...ce mama dracu va agitati aicea? Felicitari ptr excursie Orangel , restu nu inteleg ce va foote grija ce-au facut ei acolo?au baut noaptea,puteau sa si foota si tot nu trebuia sa va intereseze pe voi...Pe voi putea MAXIM sa va intereseze daca au avut casti pe cap si numere la motor..si surpriza chiar au avut asa ca liniste ,nu incercati sa fiti mai catolici decat Papa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 Asa e.Ei s-au distrat baietii, bravo lor si la mai mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 Pe tine nu te baga nimeni in seama si te bagi tu, nu vreri sa fie forumul civilizat ci vrei doar sa faci posturi cat mai multe, ai venit si tu de putin timp pe forum si vrei sa faci tu legea, dupa parerea mea tu ar trebuii sa iei ban ca sa nu te mai bagi in seama si sa incerci sa faci caterinca... in primul rand stiu forumu asta din 2004, si am avut alt user in al doilea rand eu vad ca tu esti in cautare de posturi si in al treilea rand nu te mai lua in gura cu toti ca la un moment dat o sa pierzi.. am incheiat orice discutie pentru ca cu tine nu se poate discuta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_stz Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 Dar de ce nu mai ai useru ala? ti-au dat ban? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 Dar de ce nu mai ai useru ala? ti-au dat ban? nu doar ca era "demodat" nicku ala.. daca vrei ti-l dau pe PM .. oricum nu mai conteaza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 in primul rand stiu forumu asta din 2004, si am avut alt user in al doilea rand eu vad ca tu esti in cautare de posturi si in al treilea rand nu te mai lua in gura cu toti ca la un moment dat o sa pierzi.. am incheiat orice discutie pentru ca cu tine nu se poate discuta... Da stim , asa zic toti ca stau pe forum de o galagie de ani. Faza e ca tu chiar faci posturi am`pwlea. Bravo voua baieti , Bucurestenii nu sunt in stare sa faca o excursie de genu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 Bravo voua baieti , Bucurestenii nu sunt in stare sa faca o excursie de genu. Foarte pacat. Ar fi super frumos. Poate totusi........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 La voi la Tulcea toti sunteti padurari ? si combinati bauta cu mersu pe 2 roti ? Moama ce observatie super ai facut...toti sunt padurari Care-i faza daca asa le place lor sa se imbrace? Poate la tine in oras toti se imbraca in gunoieri, dar nimeni nu ti-a reprosat ca de ce se imbraca asa Faza cu beutura iar a fost deplasata ptr ca din cate trebuia sa observi tu in poze, au dormit baietii acolo si reverse probabil ca asta au si facut Oricum ceva ontopic : se pare ca v-ati distrat Ar fi super sa facem toti o excursie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
`oRang3L Postat Mai 20, 2007 Autor Share Postat Mai 20, 2007 Daca tot suntem pootzini cu doua rotzi .. sa nu ne kkm pe noi.... daca fiecare om care are 2 rotzi sub coor s`ar cacao pe el ar face sub coor cam trei rotzi .... pootetzi sa datzi orice fel de ban vretzi voi... sau cumva potzi tu sa`mi zici ca la ziua lu Piticu nu s`a baut... Dar n`au fost unii ca tine sa faca caterinca ... Aaaaaa, cat despre padurari.. unul dintre ei jtiu ca lucreaza in armata.. iar restul probabil costumatzia aia au luat`o la tavaleala.. yo jtiu ce sa zic.. vindem shji noi lemne sa ne luam motoare... sau probabil ca le taiem... sa avem shji noi bani de bautura... sa bem in timpul mersului pe "doar" doua rotzi... care oricum sunt mai mare ca ale tale baietzash... sa`mi zica shji mie un admin sau ceva daca am greshjit cu ceva shji v`am parasit fratzilor, care va consideratzi fratzi, ca asta ma calca pe nervi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 felicitari pentru excursie, f mishto.... nu multi s-ar baga la asa ceva! ce probleme tehnice au fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catastyle Postat Mai 20, 2007 Share Postat Mai 20, 2007 Daca tot suntem pootzini cu doua rotzi .. sa nu ne kkm pe noi.... daca fiecare om care are 2 rotzi sub coor s`ar cacao pe el ar face sub coor cam trei rotzi .... pootetzi sa datzi orice fel de ban vretzi voi... sau cumva potzi tu sa`mi zici ca la ziua lu Piticu nu s`a baut... Dar n`au fost unii ca tine sa faca caterinca ... Aaaaaa, cat despre padurari.. unul dintre ei jtiu ca lucreaza in armata.. iar restul probabil costumatzia aia au luat`o la tavaleala.. yo jtiu ce sa zic.. vindem shji noi lemne sa ne luam motoare... sau probabil ca le taiem... sa avem shji noi bani de bautura... sa bem in timpul mersului pe "doar" doua rotzi... care oricum sunt mai mare ca ale tale baietzash... sa`mi zica shji mie un admin sau ceva daca am greshjit cu ceva shji v`am parasit fratzilor, care va consideratzi fratzi, ca asta ma calca pe nervi ... Oragel ...nu mai fi agitat si nu o lua ca o jignire. Eu am observat ca aproape fiecare aveti pantaloni de armata. si daca ai observat va`am apreciat si calatorie. Si pana la urma fiecare isi da cu parerea lui. Bafta in continuare si asfalt uscat , si pe viitor poate ne intelegi (astia cu rotile mai mici asa) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
`oRang3L Postat Mai 21, 2007 Autor Share Postat Mai 21, 2007 O bujie sarita de la lokul ei, un cauciuc aproape topit shji cam atat... O bujie sarita de la lokul ei, un cauciuc aproape topit shji cam atat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MauS Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 in primul rand stiu forumu asta din 2004, si am avut alt user in al doilea rand eu vad ca tu esti in cautare de posturi si in al treilea rand nu te mai lua in gura cu toti ca la un moment dat o sa pierzi.. am incheiat orice discutie pentru ca cu tine nu se poate discuta... Nu ca tu suferi tare frate....... Mai iesi si tu in oras... incearca sa-ti faci o prietena. Dar dupa cum se vede chiar nu ai altceva mai bun de facut decat sa comentezi aiurea pe forum.... Am cautat mai multe posturi scrise de tine si ghici ce am gasit: atac direct la persoana dar FARA ROST sau vre-un principiu bine fondat, comentarii inutile si pareri infantile. Cred ca ai suferit tare in copilarie. P.S. Daca vezi ceva mai sus si nu intelegi sensul, apeleaza cu incredere la un DEX sau la un prieten care a trecut de clasa a2-a. P.S. 2 GET A FREAKIN' LIFE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 Nu ca tu suferi tare frate....... Mai iesi si tu in oras... incearca sa-ti faci o prietena. Dar dupa cum se vede chiar nu ai altceva mai bun de facut decat sa comentezi aiurea pe forum.... Am cautat mai multe posturi scrise de tine si ghici ce am gasit: atac direct la persoana dar FARA ROST sau vre-un principiu bine fondat, comentarii inutile si pareri infantile. Cred ca ai suferit tare in copilarie. P.S. Daca vezi ceva mai sus si nu intelegi sensul, apeleaza cu incredere la un DEX sau la un prieten care a trecut de clasa a2-a. P.S. 2 GET A FREAKIN' LIFE!!! si tu ce te bagi? te-a bagat cineva in seama? stai in banca ta linistit nu te mai chinui sa scrii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 Nu ca tu suferi tare frate....... Mai iesi si tu in oras... incearca sa-ti faci o prietena. Dar dupa cum se vede chiar nu ai altceva mai bun de facut decat sa comentezi aiurea pe forum.... Am cautat mai multe posturi scrise de tine si ghici ce am gasit: atac direct la persoana dar FARA ROST sau vre-un principiu bine fondat, comentarii inutile si pareri infantile. Cred ca ai suferit tare in copilarie. P.S. Daca vezi ceva mai sus si nu intelegi sensul, apeleaza cu incredere la un DEX sau la un prieten care a trecut de clasa a2-a. P.S. 2 GET A FREAKIN' LIFE!!! Bravo frateeee....Ai perfecta dreptate.... si tu ce te bagi? te-a bagat cineva in seama? stai in banca ta linistit nu te mai chinui sa scrii TACI MAAAA ca are dreptate baiatu...sau te supara adevarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate