Sari la conținut

Prea tanar..pt a muri..pe motor


[silviu]
 Share

Postări Recomandate

Bacinschi Eugen (numar de concurs 4)..in varsta de 17 se plimba in jurul stadionului Dan Paltinisan cu un scuter Aprilia Leonardo 125, testand motorul in urma unor modificari..Eugen se pregatea pt cupa Maxi Scooter..acesta fiind lider in campionat..in timp ce se deplasa (fara casca) din sens opus i-a sarit in fata un moped..incercand sa il evite la acrosat, proiectadul pe o distanta de aproximativ 10 metri intr-o dacie parcata neregulamentar.. In urma impactului cu masina stationat acesta si-a sectionat carotida in farul masini sau tabla masini..pierzand mult sange a decedat la putin timp dupa accident..la apelarea ambulantei, cei de la dispecerat au luat-o drept o gluma proasta..desi s-au efectuat 5 apeluri de pe numere de telefon diferite..multumim serviciului de ambulanta ca nu isi face datoria..aceasta a sosit totusi in 20 min..dar cand era prea tarziu..de mentionat ca spitalul se afla la aproximativ 500 de metri de locul accidentului..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E tragic ce s-a intamplat. Condoleante.

 

Nu pot insa sa nu intreb cum se face ca spitalul este la 500 de metri si s-au asteptat 20 de minute in loc sa fie transportat cu mijloace proprii?!?!?

Deasemene nu cred ca cei de la ambulanta au dreptul de a decide ce este gluma sau nu. Ei trebuie sa reactioneze, si sa gandeasca dupa aia! Ciudat. Cred ca pot fi acuzati.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

groaznic,ce soarta ... am vazut chiar un clip cu un tip care facea un wheelie si s-a speriat de o masina parcata neregulamentar pe strada,s-a dezechilibrat s-a lovit FIX de masina a stat in coma si acum a ramas mut pe viata.

chiar nu l-a putut duce nimeni pe bietul copil la spital?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Off topic: Am vazut si eu filmuletul cu wheelieiu de care zice Dogg.Numai ca din cite am inteles eu , tipul era mut din nastere.

On topic :Foarte nasoala treaba.Ce nu am inteles din descriere este daca a fost proiectat cel de pe scuter sau cel de pe moped?i Daca si-a sectionat carotida, putea sa vina si mama salvarilor ca nu cred ca scapa :banana: .

Oricum , ambulanta romaneasca....jale.Nu poti sa nu te gandesti ca daca doamne fereste! ai un accident , mai ales in afara localitatii si nu te duce vreun sofer la spital....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pacat, mare pacat, Dar aia de la ambulanta merita fututzi. Da-tii i judecata si luati piele de pe ei. Niste nenorociti. Ambulantele astea circula prin oras ca bezmeticii cu urgente la bord si fara sirena pornita. Cind ajung in spatele tau si vad ca nu au loc, dau drumul la sirene de iti sare si sufletul din tine. CACANARI!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...