Blu3 Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 A VENIT VARA is cum era de asteptat soselele sunt pline in adevaratul sens al cuvantului c\u masini,atv-uri,motocilete si ce mai are omu" pe acasa Nu v-ati intrevat nici macar o data "OARE CATI BYK3RY SUNT IN AG?!" Am auyzit la Stiri ca momentan sunt apox 300.000 de byk3ry in toata tara...curiozitatea asta ma omoara SA INCEPEM SA NUMARAM... ATENTIE!(NU CONTEAZA MODELUL) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 jardel-yamaha royal star baciu-yamaha royal star negut-yamaha wild star marius-suzuki gsxf 600 conu-honda shadow florin-honda shadow george-kawasaki vn 15 marian-honda africa florin-bmw adi-bmw adi-yamaha tdm simu-yamaha r1 marian-suzuki marauder dragos-kawasaki ninja 623 eugen-yamaha r1 traian-kawasaki zl alin-yamaha fzr remus-suzuki gsxr 600 vioara-kawasaki zx10r marius-kawasaki zx10r elvis-yamaha r1 florin-yamaha r1 kit-yamaha r1 elefantu-yamaha r1 tomitza-yamaha r1 dragos-yamaha tdm gsn-honda shadow mihai-yamaha 1000 rr mihai-bmw k75 claudiu-dnepr seba-kawasaki zx10r irinel-kawasaki zzr 400 cristi-suzuki gsxf 600 + alti 10-15 pe care nu le stiu numele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 jardel-yamaha royal star baciu-yamaha royal star negut-yamaha wild star marius-suzuki gsxf 600 conu-honda shadow florin-honda shadow george-kawasaki vn 15 marian-honda africa florin-bmw adi-bmw adi-yamaha tdm simu-yamaha r1 marian-suzuki marauder dragos-kawasaki ninja 623 eugen-yamaha r1 traian-kawasaki zl alin-yamaha fzr remus-suzuki gsxr 600 vioara-kawasaki zx10r marius-kawasaki zx10r elvis-yamaha r1 florin-yamaha r1 kit-yamaha r1 elefantu-yamaha r1 tomitza-yamaha r1 dragos-yamaha tdm gsn-honda shadow mihai-yamaha 1000 rr mihai-bmw k75 claudiu-dnepr seba-kawasaki zx10r irinel-kawasaki zzr 400 cristi-suzuki gsxf 600 + alti 10-15 pe care nu le stiu numele oho... ai uitat pe bogdan bmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 Cristi (Finu) Harley Davidson (SLY) Dan Kawasaki ZZR600 (AG 75 ZZR) Mircea Yamaha Drag Star 650 Bety Kawasaki Ninja (Ag 69 BTY) pana acum suntem 39 doar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 Cristi (Finu) Harley Davidson (SLY) Dan Kawasaki ZZR600 (AG 75 ZZR) Mircea Yamaha Drag Star 650 Bety Kawasaki Ninja (Ag 69 BTY) pana acum suntem 39 doar? 42 chiar (unul e un moshulica de are un vulcan da nu prea iese cu el) si mai e baiatul cu yamaha fazer de am venit cu el acu doua saptamani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 Marian - cu Dominator Zama - cu o Honda Un tip (nus cum il cheama) tot cu un BMW mai vechiut de la mine din Trivale Doru - Motoguzzi de 1000 Un tip cu o moto fara numar (tot din Trivale) - are o culoare verzuie Si daca imi mai vin in minte...va spun eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iahim Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 (editat) Mihai honda cbr 1000 rr jardelino nu yamaha Liviu-yamaha r1 Lucii-honda 954 Bogdis-honda... Nicola-honda cbr 125 Dudu-suzuki... George -honda.... Editat Mai 22, 2007 de iahim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 (editat) Ma scuzati dom`le, yamaha 1000 rr, puterea obisnuintei, stiam ca e honda dar acum am vazut si eu ca te-am suit pe yamaha. nu stiu daca i-a bagat careva si pe: pustiu-honda cbr uta-o gramada de moto edi-comuniste gusteru-suzuki sv650 mai e unul cu un HD V-ROD eu am numarat 56 pana acum Editat Mai 22, 2007 de jardel23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 eu p un Lifan Lh-125 (Cosmin) Cristi-rieju rs2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 mai e si Dr. Morlova cu YamaHa Fazer Deci: jardel-yamaha royal star baciu-yamaha royal star negut-yamaha wild star marius-suzuki gsxf 600 conu-honda shadow florin-honda shadow george-kawasaki vn 15 marian-honda africa florin-bmw adi-bmw adi-yamaha tdm simu-yamaha r1 marian-suzuki marauder dragos-kawasaki ninja 623 eugen-yamaha r1 traian-kawasaki zl alin-yamaha fzr remus-suzuki gsxr 600 vioara-kawasaki zx10r marius-kawasaki zx10r elvis-yamaha r1 florin-yamaha r1 kit-yamaha r1 elefantu-yamaha r1 tomitza-yamaha r1 dragos-yamaha tdm gsn-honda shadow mihai-yamaha 1000 rr mihai-bmw k75 claudiu-dnepr seba-kawasaki zx10r irinel-kawasaki zzr 400 cristi-suzuki gsxf 600 bogdan bmw Cristi (Finu) Harley Davidson (SLY) Dan Kawasaki ZZR600 (AG 75 ZZR) Mircea Yamaha Drag Star 650 Bety Kawasaki Ninja (Ag 69 BTY) Marian - cu Dominator Zama - cu o Honda Un tip (nus cum il cheama) tot cu un BMW mai vechiut de la mine din Trivale Doru - Motoguzzi de 1000 Un tip cu o moto fara numar (tot din Trivale) - are o culoare verzuie Liviu-yamaha r1 Lucii-honda 954 Bogdis-honda... Nicola-honda cbr 125 Dudu-suzuki... George -honda.. pustiu-honda cbr uta-o gramada de moto edi-comuniste gusteru-suzuki sv650 mai e unul cu un HD V-ROD Lifan Lh-125 (Cosmin) Cristi-rieju rs2 Dr. Morlova cu YamaHa Fazer ?????????? ar trebui trecute si nr de inmatriculare si eventual , cine vrea , nr de tel , ID mess, sau......... cum vreti voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alyn_kgb Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 AG-90-KGB (Yamaha XZ 550) ; ID mess: alyn_kgb ; tel: 0726.330.419 sau 0766.404.868 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AKY Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 Mai sunt...si cei care nu prea pupa asfaltul Florin - KTM EXC 525 Alex - KTM EXC 450 Razvan Veliscu - KTM EXC 450 Vali - Honda XR 250 Luci - KTM 300 EXC Bondaru - DR 650S si subsemnatul cu DR 750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 id d mess: cosmin_afacere mi e un tip Romica-Honda nsr Bitza -Honda cbr 929 vreo 2 cu cagiva mito da nu ii cunosc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MisterG_2006 Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 alinutza tocmai pe u te-am uitat ce e cu u ca ultima vreme nu ti-am mai vaz culoarea aia neagra a ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_pitesti Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 ehe, sotia dl Morlova e diriginta mea si mai scoate si ea Fazeru la o tura ,deci avem si o bikeritza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alyn_kgb Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 alinutza tocmai pe u te-am uitat ce e cu u ca ultima vreme nu ti-am mai vaz culoarea aia neagra a ta. Nene 2 saptamani am asteptat dupa bujii ca de distribuitorii astia ai nostri de pe aici cred ca s-au apucat sa le fabrice ei de dureaza asa mult; apoi o saptamana am fost poligon de trageri ca am facut injectii, si saptamana asta a plouat. Dra lasa ca reapar eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 ....... Un tip (nus cum il cheama) tot cu un BMW mai vechiut de la mine din Trivale ....... Dacă are un BMW F 650 e vb de Edi, un tip de stă pe la vilele dinspre Cornul Vânătorului Ar mai fi: * Oana (prietena lu' Klaus)de a avut Kawa VN 750, mai are un Dnepr custom, un Suzuki GSX 550 ES Âşi Suzuki Intruder 800 (na că ne-a făcut pe toți ) * Alexia cu Yamaha TZR 250 * Mănel cu Yamaha Virago 535 * Vlad, băiatul lui Padre cu IJ Planeta 5 * MZ-iÂştii: Valerică, nea Florică (de avea un IJ Festival, făcut Rat Bike), Ninel Âşi fratele lui cu MZ-uri 250 ES * George de la poliție cu CBR de 900 (cred) * Un băiat de e vecin cu mine (tot polițist) cu CBR 600 F? din 2004 * Vali din Trivale cu CBR 929 sau aÂşa ceva (945) * Dan de lucrează la penitenciar cu Kawasaki GT 600 * ĂepeÂş cu Dnepr * Gusti cu Ural * frații Penescu (ăia cu pic-ul) cu un Kawa VN 800 / 1500 Âşi cu un trike, mai au un nepot cu o Cagiva Mito * băiatul cu Cagiva Miti cu nr de TM, de l-am ajutat (Âşi cu Alin KGB, Âşi cu băieții de la BMVis) într-o noapte când avea prob cu lanțul (dacă citeÂşte sau dacă îl Âştie cineva anunțați-l că Âşi-a uitat cheia de roată spate la mine) * Sile momentan nu mai are moto * Costi din Mărăcineni, fratele lui Sile, cu Dnepr Băieții din Mioveni: * Mirel cu Yamaha dragstar 650 * Cătălin cu Suzuki GSX-R 600 * Un tip cu un CBR 600 * un puÂştan cu Cagiva Blues 125 * Silviu cu Dnepr cu ataÂş (cel de la party Road Riders Budeasa 2006) Âşi cu MZ 250 enduro * Cristi Cizmaru', nu Âştiu ce motor mai are Dacă mai îmi amintesc pe cineva editez postul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 Nu e Edi...K pe el il stiu Eu un alt tip da nu prea il vad des.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MisterG_2006 Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 Nene 2 saptamani am asteptat dupa bujii ca de distribuitorii astia ai nostri de pe aici cred ca s-au apucat sa le fabrice ei de dureaza asa mult; apoi o saptamana am fost poligon de trageri ca am facut injectii, si saptamana asta a plouat. Dra lasa ca reapar eu de ma nene daca nu comanzi si u de pe forum, ti le aduceau baietii in 2 zile le aveai, asa am facut eu cu un filtru de aer pt fzr, am fost la noi, nu se putea decat peste nush cate saptamani si am intrat pe net, am gasit si in 3 zile a sosit, prin posta ca prin curier venea mai repede, de daca nu intrebi si u pe astia mai batrani asa ca me sper sa rezolv si eu cat mai repede ca ma mananca niste palme si calcaie de mor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 Pe Gabi aka Ăânțăru' cu Mobra "Street Fighter" l-am uitat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blu3 Postat Mai 25, 2007 Autor Share Postat Mai 25, 2007 NUMARATOAREA CONTINUA?!~?!? NU CREDEAM SA SUNT ATATIA(n.r byk3ry)!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 Poate incercam sa ne numaram in fiecare miercuri de la ora 19,00 la Butoaie, sunteti invitati si restul bikerilor din Pitesti sa va alaturati la o bere cu noi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 Puteti sa veniti si fara motoare, numai sa veniti sa ne vedem, sa ne cunoastem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexya Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 * Alexia cu Yamaha TZR 250 Va salut si ramane sa-mi iau inima-n dinti si sa vin si eu miercuri la butoaie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 Fiso lui Penescu - Aprilia rs 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate