Sari la conținut

Accident Mortal Cu Atv 21-05-2007


Laur85
 Share

Postări Recomandate

Prezenta unui ATV in oras isi are cu siguranta originea intr-un anume soi de disfunctie. Cel mai adesea ATV-ul confera falsa impresie ca este mai sigur decat o motocicleta/scuter. Parerea mea (subiectiva dealftel, ca orice parere) este ca ATV-ul este (cel putin in regim de oras) cu mult mai periculos decat o motocicleta!!! Eu, personal, nu as coduce asa ceva in oras 1. pt ca nu mi-ar conferi nici un soi de placere 2. pt ca nu m-as simti in siguranta.

 

Faptul ca a murit nu arat decat ca urmeaza o perioada sumbra datorita patrunderii la nivel de masa a acestor "jucarioare" pt barbati. Sa fim cinstiti, de acum incolo vom auzi de foarte multe MORTI de "piloti" de motociclete (si de ce nu si ATV-uri). Eu adaug aici ATV-uri pt ca asa e topicul... dar totusi... sunt total nedumerit de ce apare asa ceva aici..... Ce asemanare este intr-un ATV si un motor? Faptul ca amandoua au ghidon si controale similare??? Sau pt ca cei care conduc ATV-uri sunt echipati similar motociclistilor?! Pai... cam aici s-ar incheia si asemanarile...

 

NU sunt de acord ca aceste vehicule sa fie permise pe drumurile publice. Si nu, nu sunt motociclete si nici inteleg de ce sunt pe acest site. My 2cents..........

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 104
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Are cineva idee ce fel de ecipament te poate salva intr-o astfel de situatie in momentul in care cazi in cap si atvul vine peste tine? existra protectii pt gat???? ms frumos

 

 

Cea mai inteligenta solutie pentru acest problema este ideea unora care inchiriaza atv-uri la Trei Brazi(langa Predeal) care au facut un rol bar la atv-uri. Eu am mers de multe ori cu atv-ul si mi se pare foarte periculos din cauza stabilitatii si am mai auzit de multe cazuri in care soferul lor a fost strivit.

 

 

NU sunt de acord ca aceste vehicule sa fie permise pe drumurile publice.

 

Eu cred ca la fel gandesc foarte multi si despre motociclete insa scopul pentru care un atv e permis pe sosea este mai mult pentru a merge de acasa de la padure si invers.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

As interveni si eu. In ultimul timp problema ATV-urilor a escaladat. Pur si simplu toata lumea este foarta entuziasmata de falsa sigurata care iti ofera versus motocicleta (si anume 4 roti).

 

Cateva prietene mi-au spus ca ele vor clar sa-si ia asa pentru mersul in oras. Am incercat sa le explic ca este foarte periculos, ca mai bine isi iau o motocicleta daca vor sa se strecoare prin trafic.

 

Am vazut un reportaj la televizor despre un accident cu ATV (clasic, s-a rasturnat in curba) si politia a mentionat ca o sa initieze un program de informare a publicului asupra pericolului oferit de ATV-uri si nu recomanda folosirea sa in oras.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut.

 

Nu are nici un rost sa comparam gradul de siguranta al celor doua vehicule: motociclete si ATV-uri. Comparatia nu ne aduce decat o disputa fara sens. Din punctul de vedere al celor care nu agreaza domeniile ambele sunt masinarii sinucigase. Pentru cei care le stiu bine, ambele sunt foarte sigure.

 

Problema reala este a celor care le utilizeaza: daca incaleci oricare dinte cele doua tipuri de vehicule si nu iti stii treaba vei muri mai devreme sau mai tarziu; daca te mai dai si mare calaret... problema se simplifica: mori mai repede decat crezi tu sau estimeaza cunoscutii tai.

 

Masinile sunt mai ok pentru ca au cusca de fier in jurul lor si o gramada de sisteme de siguranta. Daca facem socoteala tuturor tamponarilor intre masini si estimam cate dintre ele ar fi fost mortale daca se intamplau intre motoare sau ATV-uri... ne ingrozim!

 

In mod normal, ar trebui ca fiecare sa se documenteze inainte de a se urca in sa. Sa citeasca, sa intrebe, sa se uite la poze si filme. Tine de noi: chiar daca suntem motoristi, ATVisti sau conservari!

 

Asfalt uscat,

LESO

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...