Sari la conținut

VWP

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    -
  • Motocicleta
    Nu am motocicleta
  • Numar Moto
    -
  • Club
    -

Informații profil

  • Interests
    Lumea automobilistica, calculatoare, globalizare, economie, drept

VWP's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Tot citesc discutiile de aici si acceptul riscul de a fi injurat, avertizat ce doriti dvs, dar postez. Sunt prieten bun cu un membru al forumului, motociclist, eu la randul meu fiind automobilist cu experienta de cam 50 mii km multi din ei in Bucuresti. NU STIU LA CE EFECTE ALE CAMPANIILOR VA REFERITI. Eu sunt la curent cu campaniile, accesand des forumul acesta, cat si forumuri automobilistice dar campaniile MOTO au ramas din punctul meu de vedere PE HARTIE. Desi am prieteni motociclisti, dupa cum am mentionat, spre deosebire de ce am citit mai inainte CAM 30% din toti motociclistii merg IN REGULA, spre deosebire de statistica anterioara de 70%. In al doilea rand, tot ce reprezinta pt mine automobilist, motociclistul e o sursa de zgomot, lumini orbitoare si zgomot, prea putine exemple contrare. TOBE care imi sparg urechea ce vin din motoare de viteza turate la 10 mii rpm, explozii ce vin din motorul unui chopper care iti fac praf urechile mai ales ca pieton. Lipsa oricaror normel de bun simt in trafic sau de siguranta (schimbat sensul fara semnal, viteza enorm de mare pt traficul din bucuresti, LIPSA DE BUN SIMT in anumite situatii rutiere (gen omul parcheaza, asteapta sa o parcheze)). FOARTE putine exemple contrare ale unor motociclisti care merg linistit cu viteza cat de cat normala (nu zic sa mearga cu 40 dar nici 100 in oras), care semnalizeaza schimbarea de mers precum si LIPSA UNOR TOBE SPARTE, XENOANE, FAZA LUNGA, depasiri din scurt. IN LUMINA INCIDENTULUI DE FATA va rog frumos sa fiti mai responsabili in trafic, sa va ganditi ca toti trebuie sa coexistam. EU personal cand vad un moto in trafic, chiar si stationar, incerc pe cat posibil sa-i fac loc, sunt f. la manevre in trafic, ma uit EXPRES dupa motociclisti in iesirile de pe stradutele periculoase INSA TOT gasesc dati cand pur si simplu am un motociclist in PUNCTUL mort nestiind de unde a aparut. La fel de repede cum a aparut a si disparut, singurul lucru pe care-l pot face e sa tin acelasi traseu sperand sa nu fie probleme... Sanatate si MARE ATENTIE IN TRAFIC ... Pe toti ne asteapta cineva acasa.
  2. VWP

    Sfarsit Tragic

    Imi pare rau sincer pentru motociclist in aceeasi masura ca pentru pieton... DAR Trebuie sa tinem minte ca suntem in ROMANIA unde cultura automobilistica, motociclistica si nu in ultimul rand civilizatia este la un nivel prea scazut pentru bolizii care ii avem pe strazi. DE ASEMENEA cuplat cu nivelul scazut de inteligenta al unor semeni de ai nostrii, omniprezentul pericol al gropilor, crengilor, nisipului si ce mai vrei dvs face ca strazile noastre sa fie un loc TOTAL NEPROPICE pentru viteze mari.. Mergand cu conserva destul de mult lunar prin buc am realizat ca si 60 e f. mult prin Bucuresti. ORICAND poate sa iasa un pieton printre masini, eventual vorbeste la mobil si este ignorant referitor la ce poate sa vina pe drum... O mare parte din populatie a prins numai perioada in care venea Dacia 1300 cu 50 o data pe ora de drum si de aceea nu e prob sa treci strada cand ai chef cu atentie minima... NU POTI EDUCA ASTFEL DE OAMENI si noi cei "iluminati" trebuie sa ii protejam pe acestia REDUCAND VITEZA si limitand-o destul de jos. Este tardiv acum dar fiecare accident de acest tip imi da fiori si ma face sa ma gandesc ca pentru un pic de adrenalina nu merita o viata de suferinta nici pt tine nici pt cei dragi sau familiile carora sunt afectati.
  3. VWP

    Culmea Nesimtirii

    Dupa ce am vazut accidentul in care a fost implicata studenta si in care in mod obsesiv militienii aia dirijau traficul, parca mi s-a umplut paharul referitor la ei. Mai ales in zilele astea antemergatoare Summitului parca sunt intr-o transa hiphotica in a dirija traficul. Poate sa moara omul acolo, sa pice un meteorit pe pamant ca prioritatea pe departe e dirijarea traficului.....
  4. RIP Imi permit s-arunc un comentariu in continuare in legatura cu autostrazile pentru ca mi se pare relevant pentru siguranta tuturor. Sunt total de acord cu ce a spus ozzy. A2 mi se pare un drum foarte periculos si obositor. In primul rand petru acei primi km care sunt facuti din placi de beton (cred) si cauciucurile imi fac un zgomot infernal pe ele si simt vibratie in volan deci drumul nu e perfect neted. De asemenea iarasi un lucru mentionat de antevorbitorul meu sunt curbele care mi se par prea bruste, ar trebui si ele facute foarte larg sa nu trebuiasca sa reduci mult viteza. Dar ce vroiam sa avertizez. Acum vreo 3-4 zile am fost pana la Pitesti pe A1 si am observat ce dezastru e pe banda 1. Santuri facute de rotile camioanelor cand era foarte cald sunt foarte periculoare, mai ales cele mai putin vizibile. Efectiv la 120-140 am simtit cum imi trage volanul spre dreapta cand treceam peste ele. M-am gandit daca era vreunul din prietenii mei cu motociclete ... acele santuri sunt extrem de periculoase si mi se par total inacceptabile pentru o autostrada. De asemenea gropi care apar brusc , destul de late (pentru un motor cred ca f. periculos) Sincer ar trebui sa se faca un indicator nou, mai ales pentru drumurile pe care se circula repede. ATENTIE GROPI. Mare atentie pe drumurile aste pe care se circula cu viteze astronomice
  5. Da, din cate stiu el era in reportaj. Nu era un ursulet din cate tin minte era o pisicuta.
  6. Dumnezeu sa-l odihneasca. Cred ca filmuletul cu BMW-ul cand face gogosi a fost vazut de toti cei care au o oarecare tangenta cu lumea bolizilor pe doua sau patru roti. Desi nu incurajez asemenea comportament tehnicitatea lui pe 4 roti nu putea fi contestata. Sper ca s-a dus din lumea noastra cu viteza cat mai mare caci sunt sigur ca ar fi preferat decat sa moara departe de ce i-a marcat toata viata.
  7. As interveni si eu. In ultimul timp problema ATV-urilor a escaladat. Pur si simplu toata lumea este foarta entuziasmata de falsa sigurata care iti ofera versus motocicleta (si anume 4 roti). Cateva prietene mi-au spus ca ele vor clar sa-si ia asa pentru mersul in oras. Am incercat sa le explic ca este foarte periculos, ca mai bine isi iau o motocicleta daca vor sa se strecoare prin trafic. Am vazut un reportaj la televizor despre un accident cu ATV (clasic, s-a rasturnat in curba) si politia a mentionat ca o sa initieze un program de informare a publicului asupra pericolului oferit de ATV-uri si nu recomanda folosirea sa in oras.
  8. Eh bine ca a fost OK pana la urma. Cascati ochii oameni buni ca e dezastru in oras, mai ales cu caldura asta toata lumea e semnificativ mai agresiva Stai linistit Serginio nu ma supar eu chiar asa repede, bine ca s-a rezolvat pana la urma. Oricum acest accident-incident mi-a deschis si mie ochii asupra unor lucruri... Voi mai posta eventual la topicul dedicat "conservarilor"si "motocicleta vazuta din conserva". Numai bine.
  9. Nu stiu de ce mai postez dar uite c-o fac. Deci cand am vazut (in oglinda) ca motociclistul era pe motor langa masina si vorbea cu tipa, (de aceea am presupun initial ca nu a cazut) sincer m-am gandit ca mai mult incurc, gandindu-ma la mine la cum m-as fi comportat in accidentele usoare in care am fost implicat. Daca venea cineva la mine la cat de enervat eram.... Nu m-am exprimat calumea la inceput dar acele cioburi erau de la un semnalizator (probabil) fiind portocalii deci am presupus ca e de la semnal. Numarul masinii nu l-am vazut pentru eram 2 masini in spate si ea a facut stanga deci era perpendicular pe imaginea masinii. Si numerele la motoare mai ales gen sport mi se par imposibil de vazut la cat de mici sunt si cum le bagati sub sa (no offence) Sincer am postat din dorinta a afla ce a patit idioata aia cu masina pentru aia e pericol public si pentru a vedea daca a patit ceva sau nu motociclistul (desi ma indoiesc serios). Cat despre faptul ca si moto a gresit, nu mi-am permis sa proopun asa ceva pe un forum moto. Sincer acum regret c-am postat, nu am vrut sa isc discutii aiurea asa, ca sa ma aflu in treaba.
  10. LE : Ah sorry am primit PM de la b16dmo si acum m-am prins si eu. Mai asteptam detalii
  11. Da cer, scuze speram ca protagonistul accidentul sa posteze... Motocicleta era una fara carene, portacalie spre galbena (trebuie sa intelegeti ca s-a desfasurat in cateva secunde si numai la culoarea ei nu eram atent). Impactul intre motociclist si masina a avut sigur loc, cioburile de pe jos cred ca erau de la motociclieta, desi nu sunt sigur. Dupa cum am mentionat din cate mi-am dat seama motociclistul nici macar nu a cazut deci am presupus ca era OK... Cam atata stiu imi pare rau.
  12. Azi pe la 11 pe splaiul independentei circulam spre unirea si la stop cand poti sa faci stanga spre stirbei voda, o motocicleta (nu ma pricep sorry... Parea gen de oras) ajunge la stop intre doua masini si cand se face verde porneste si o desteapta intr-o kia rio parca, sau oricum ceva mic face stanga fara semnal si asigurare. Eu eram la 2 masini in spate. S-a auzit un poc, si am vazut cum moto a incercat sa evite. Cateva secunde maine tarziu am vazut pe jos niste cioburi dar cred ca motociclistul nu a cazut, caci i-am vazut dicutand in oglinda (nu m-am uitat atent ca era trafic intens). Sper ca totul e OK si sincer e primul accident moto care-l vad in direct si trebuie sa recunosc ca pana acum tot credeam ca moto e de vina ca merg prea rpd, croseteaza sau dumnezeu stie mai ce. Ce e mai grav e ca tipa cred ca-l vazuse c-a facut un pic dreapta... Nu stiu ce sa mai cred... Daca e de forum sa ne spuna ca e OK, ca m-am gandit sa opresc dar m-am gandit ca mai mult incurc. Atentie maxima la blonde. Numai bine si sanatate.
  13. Salutare. Am trecut pe langa accident si m-am oprit sa vad daca a patit ceva motociclistul. Mi-am permis sa postez, neavand moto, caci am prieteni buni care sunt motociclisti. Din ce-am auzit de la oamenii care statea acolo e ca nu a patit nimic motociclistul, dar am ajuns pe la sfarsit deci nu sunt sigur de acuratetea relatarilor. Cred ca s-a mai deschis un post tot pe aceeasi tema in care se spuna ca respectivul motociclist nu e tocmai OK... Scuzati calitatea pozelor. Numai bine, asfalt uscat.
×
×
  • Creează nouă...