Sergiu 30 Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 Multam fain! Chiar mi-a placut descrierea lui SSSS. Noa Sawyer ce zici de descrierea lui SSS? Si mie mi-a placut. Sper ca acum iti vei lua Aprilia nu de alta da macar sa mai schimbi aerul. Sincer si eu sunt curios cum se comporta un V. Ne-am inteles da? Aprilia va fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sawyer Postat Mai 31, 2007 Autor Share Postat Mai 31, 2007 Noa Sawyer ce zici de descrierea lui SSS? Si mie mi-a placut. Sper ca acum iti vei lua Aprilia nu de alta da macar sa mai schimbi aerul. Sincer si eu sunt curios cum se comporta un V. Ne-am inteles da? Aprilia va fi Sa speram ca Aprilia va fi....da daca mai insisti cu faze gen Honda prea comuna...numai de al' dracului imi iau Honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 Sa speram ca Aprilia va fi....da daca mai insisti cu faze gen Honda prea comuna...numai de al' dracului imi iau Honda Pt pareri:Micutu am vazut ca a venit pe o Mille din Italia. Il gasesti la comunitati, sectiunea Mures. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate