ValahBiker Postat Septembrie 6, 2004 Share Postat Septembrie 6, 2004 SPER CA NU ATI UITAT DE INVITATIA FACUTA LA SNAGOV REFERITOR LA PETRECEREA MOTO ANIVERSARA DE LA TARGOVISTE. VETI GASI ORASUL IN ZI DE SARBATOARE, FIIND ULTIMA ZI DE DESFASURARE A MANIFESTARILOR MEDIEVALE DEDICATE ZILELOR ORASULUI SCURT PROGRAM: - ORA 10 INTALNIRE IN CENTRUL ORASULUI PE PLATOUL DIN FATA PREFECTURII - ORA 11-11.30 PLECARE PARADA - ORA 12 - 12.30 OPRIRE IN PARCUL CHINDIA LA SCENA DE LA TURN - ORA 12.30 .....MAX ORA 24 BIKER'S PARTY CU: MICI, BERE.....cu si fara alcool si ieftina CONCURSURI, DEMONSTRATII MOTO MUZICA SI GAGICI PE CINSTE. P.S. SPECIFICAM FAPTUL CA SARBATOAREA NOASTRA NU POATE DURA DECAT O ZI. ATENTIE LA RADERE PE SOSEAUA BUCURESTI -TARGOVISTE. SE FOLOSESTE SI IN MERS. IN REST DRUM USCAT. TEL:0723/17.18.51 COSMIN & 0726/27.71.06 KESU GARANTAM VREME FRUMOASA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Septembrie 6, 2004 Share Postat Septembrie 6, 2004 eu cred ca o sa vin...direct de la un chef la altul sper sa nu fiu prea mahmur dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 dar nu poate fi sambata??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 Eu sigur merg.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 Daca imi rezolv niste mici probleme de carburatie .. vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 Hai sa stabilim un punct de intalnire, la arc de exemplu, pentru cine vine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Septembrie 8, 2004 Share Postat Septembrie 8, 2004 Chiar nu vine nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Septembrie 8, 2004 Share Postat Septembrie 8, 2004 Eu nu am cum sa merg intrucat samabata la pranz plecam spre Munchen. Altfel nu as fi ratat ocazia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Septembrie 8, 2004 Share Postat Septembrie 8, 2004 Eu nu am cum sa merg intrucat samabata la pranz plecam spre Munchen. Altfel nu as fi ratat ocazia... Super ... sa aduci poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Septembrie 8, 2004 Share Postat Septembrie 8, 2004 Eu vin, numai sa nu ploua. Sper sa ne vedem acolo. Cat mai multi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 9, 2004 Share Postat Septembrie 9, 2004 Vine si Kalimera, daca reusesc sa repar nenorocirea aia de ambreaj.. Nu stiu, tata, ce are, nu-i dau de cap cu nici un chip.. Dar, ca sa uit de necazuri, o sa vin. Sunt impatimita a muzicii, dar gajishile pe cinste nu prea ma coafeaza. Un strip-tease masculin, ceva? Ca sa ma intarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Septembrie 11, 2004 Share Postat Septembrie 11, 2004 Vin si eu cu gasca. Se organizeaza vreun punct de intalnire (plecare) in Bucuresti sau ne vedem acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Septembrie 12, 2004 Share Postat Septembrie 12, 2004 Super mare meserie a fost !!!! Bravo baietilor de la Targoviste !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Septembrie 12, 2004 Share Postat Septembrie 12, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat Septembrie 12, 2004 Share Postat Septembrie 12, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate