digitallysane Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 Nu stiu exact daca ar trebui sa fie aici sau la moto de strada, dar le gasiti aici: http://www.rideteamtriumph.com/news.htm Dragos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 Frumoase obiecte. Daytona e mama lor dupa parerea mea, dar incepe sa-mi placa si speedtriple (ciudat nu? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Septembrie 8, 2004 Share Postat Septembrie 8, 2004 Trimph mai face si un cruiser care bate hayabusha la fund la 0-100. Cu vreo secunda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Septembrie 8, 2004 Share Postat Septembrie 8, 2004 O secunda??! Mi se pare enorm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Septembrie 8, 2004 Share Postat Septembrie 8, 2004 Am exagerat . E vorba de 2,8 secunde fata de 3.1 sau pe acolo la Busa. Diferenta e ca la busa abia incepe distractia. E vorba Rocket III. Prima motocicleta de serie care are motor peste 2 L. (2300cc). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Septembrie 9, 2004 Share Postat Septembrie 9, 2004 they are horrible my dear ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
digitallysane Postat Septembrie 9, 2004 Autor Share Postat Septembrie 9, 2004 You surely meant beautiful. /index.php?showtopic=10124 Dragos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Septembrie 9, 2004 Share Postat Septembrie 9, 2004 Insolvabila problema de gusturi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate