Sari la conținut

Sfaturi Pentru Curatare Scuter


Postări Recomandate

Deci ti-a consumat 1.3 l sau cat are rezervorul tau de ulei in 7 zile? :P :( Si in 200 km ti-a luat 12L sau n'am inteles eu bine :P ? Poi ce naiba tu ai consum de masina pe o trosconeata de 49 cc. Consumul normal ar trebuii sa fie in jur de 2.5-3%... hai max 3.5%. E dereglat grav carburatorul... asta daca nu pierzi benzina pe altundeva. Cat despre ulei... daca ti l'a consumat pe tot... asta vorbind sa mai ai minim un sfert rez de ulei plin inseamna k te vezi numai u pe strada knd te plimbi... restul gone in smoke :rose: .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 months later...

:friends: Fac si eu un offtopic mic. Trebuie sa recunosc ca nu le am deloc cu mecanica, cu motoarele, dar vreau sa stiu si eu ce face furtunul ala. I-am dat scuterul unei fete sa se dea un pic cu el pe iarba (tata m-a obligat ), ea l-a acelerat f tare, nu se astepta sa aiba demarajul ala, s-a panicat..si va dati seama ce s-a intamplat.Nu a patit nimic scuterul pt k impactul a fost f slab dar cand era pe jos curgea benzina din el ca de la robinet si mi se parea ca pe furtunul asta :laugh:

ala e furtunul de golire, i-ti curgea pe la prea plin dupa trinta prea plinul e un pic mai sus in dreapta dupa gura de admisie.eu am peugeot buxy din 94 iar carb. este Gurtner cred ca si al tau!

Editat de abrihan38
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...