premiumfaraplumb Postat Mai 27, 2007 Autor Share Postat Mai 27, 2007 totusi e normal? 4.2%? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Mai 27, 2007 Share Postat Mai 27, 2007 mie mi`a scazut consumu cand am dat limitatoru jos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
premiumfaraplumb Postat Mai 31, 2007 Autor Share Postat Mai 31, 2007 (editat) De pe 24 pana azi 31 mi-a consumat tot uleiul si 2 plinuri de 6L in 200KM CUM VINE ASTA? nu e, tre sa ma duc intr-un service bun. Recomandari? Editat Mai 31, 2007 de premiumfaraplumb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady4 Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Deci ti-a consumat 1.3 l sau cat are rezervorul tau de ulei in 7 zile? Si in 200 km ti-a luat 12L sau n'am inteles eu bine ? Poi ce naiba tu ai consum de masina pe o trosconeata de 49 cc. Consumul normal ar trebuii sa fie in jur de 2.5-3%... hai max 3.5%. E dereglat grav carburatorul... asta daca nu pierzi benzina pe altundeva. Cat despre ulei... daca ti l'a consumat pe tot... asta vorbind sa mai ai minim un sfert rez de ulei plin inseamna k te vezi numai u pe strada knd te plimbi... restul gone in smoke . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 LOLLLLL atat de mult ulei?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abrihan38 Postat Octombrie 6, 2007 Share Postat Octombrie 6, 2007 (editat) Fac si eu un offtopic mic. Trebuie sa recunosc ca nu le am deloc cu mecanica, cu motoarele, dar vreau sa stiu si eu ce face furtunul ala. I-am dat scuterul unei fete sa se dea un pic cu el pe iarba (tata m-a obligat ), ea l-a acelerat f tare, nu se astepta sa aiba demarajul ala, s-a panicat..si va dati seama ce s-a intamplat.Nu a patit nimic scuterul pt k impactul a fost f slab dar cand era pe jos curgea benzina din el ca de la robinet si mi se parea ca pe furtunul asta ala e furtunul de golire, i-ti curgea pe la prea plin dupa trinta prea plinul e un pic mai sus in dreapta dupa gura de admisie.eu am peugeot buxy din 94 iar carb. este Gurtner cred ca si al tau! Editat Octombrie 6, 2007 de abrihan38 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Octombrie 8, 2007 Share Postat Octombrie 8, 2007 Bravo c*ae ai renascut un topic mort de vreo 6 luni...doar ca sa postezi, omul ala nu o mai fi activ de nuj cand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate