naked Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 Ieri, 25.5.2006 mi-am cumparat si eu motor. Este un XJ 600 din 92',fosta mobra a lui Fulger. Sper sa ma inteleg bine cu ea. Atasez aici primele poze facute cu ea la tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 Asa de ametit esti ca ti-ai luat motor, ca ai gresit anul achizitiei ). Felicitari dom'le si te astept cu detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naked Postat Mai 26, 2007 Autor Share Postat Mai 26, 2007 Asa de ametit esti ca ti-ai luat motor, ca ai gresit anul achizitiei ). Felicitari dom'le si te astept cu detalii mda... scuze,mi-am luat-o in 2007 mersi de felicitari. nu m-am dat decat azi si ieri putin deci nu cred ca pot deja sa-ti dau detalii,dar o sa revin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 felicitari ! o mobra foarte buna pentru categoria sa, sa o calaresti fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foyosu' Postat Mai 27, 2007 Share Postat Mai 27, 2007 Ieri, 25.5.2006 mi-am cumparat si eu motor. Este un XJ 600 din 92',fosta mobra a lui Fulger. Sper sa ma inteleg bine cu ea. Atasez aici primele poze facute cu ea la tara. ...nici o alta nu se compara cu prima... si eu am avut un xj la inceput, si nu cred c-o sa se mai repete senzatia pe care am avut-o cand mi-am cumparat-o... poate doar cand o venii speed triple-u'... sa ai noroc cu ea, si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naked Postat Mai 27, 2007 Autor Share Postat Mai 27, 2007 felicitari ! o mobra foarte buna pentru categoria sa, sa o calaresti fara probleme sper sa nu am problema cu ea si sa avem grija unul de altul. ...nici o alta nu se compara cu prima... si eu am avut un xj la inceput, si nu cred c-o sa se mai repete senzatia pe care am avut-o cand mi-am cumparat-o... poate doar cand o venii speed triple-u'... sa ai noroc cu ea, si asfalt uscat asa este,cand urci pe prima motocicleta ai o senzatie unica. mersi de urari,sper sa am noroc la ea. bafta si tie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 27, 2007 Share Postat Mai 27, 2007 felicitari! este frumoasa si o meriti! sa va plimbati fericiti impreuna si sa la cati mai multi km!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naked Postat Mai 27, 2007 Autor Share Postat Mai 27, 2007 felicitari! este frumoasa si o meriti! sa va plimbati fericiti impreuna si sa la cati mai multi km!!! multumesc de felicitari si bafta si tie sa-ti iei motocicleta mult dorita ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 27, 2007 Share Postat Mai 27, 2007 felicitari! este frumoasa si o meriti! sa va plimbati fericiti impreuna si sa la cati mai multi km!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Mai 27, 2007 Share Postat Mai 27, 2007 felicitari! este frumoasa si o meriti! sa va plimbati fericiti impreuna si sa la cati mai multi km!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 27, 2007 Share Postat Mai 27, 2007 felicitari! este frumoasa si o meriti! sa va plimbati fericiti impreuna si sa la cati mai multi km!!! la cum merge forumul am dat click odata si a aparut de 2 ori... scuze.. oricum omul merita felicitat de mai multe ori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naked Postat Iunie 2, 2007 Autor Share Postat Iunie 2, 2007 poze facute acum o ora la o plimbare scurta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate