dark_castle_hd Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 Daca e spatiu pt poze, atunci sa fie cateva si de la mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 salut!!scuzati-ma k pun aici intrebarea,dar aici mai intra participantii intrunirii si poate stiu ceva.. stie cineva daca a ajuns MAX cu bine akasa??k mergea nepra... astept raspuns daca stie cineva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Pana la Brasov a ajuns sigur, l-am vazut de vreo 3 sau 4 ori pe drum, si parea ca n-au treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 ok.....ms mai departe?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Hehe!!!! E kriminal Niprul! Sa repari o japoneza cu problema aia... Mai bine sa arunci la gunoi. Dar Niprul e altceva . Era foarte fain reparatia cu batranul Berchez. Am ras non stop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverentv Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 in rest no coment.doar atat: speedistului care facea burnout la 3 metrii de cazanele in care fierbea supa de cartofii,tot ce zvarleau caii putere mergeau spre cazane,poate ati vazut.asta explica culoarea "gulasului".bucatarii sant de vina nu organizatorii, cred ca fiecare dintre noi sia serbat majoratul si stie cat dureaza pregatirile pt 10,15 oameni. dar pt 1000 va ganditi cat e de lucru???la toate intrunirile sant si bune si releindiferent de oras. asfalt uscat. de asta zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 in rest no coment.doar atat: speedistului care facea burnout la 3 metrii de cazanele in care fierbea supa de cartofii,tot ce zvarleau caii putere mergeau spre cazane,poate ati vazut.asta explica culoarea "gulasului".bucatarii sant de vina nu organizatorii, cred ca fiecare dintre noi sia serbat majoratul si stie cat dureaza pregatirile pt 10,15 oameni. dar pt 1000 va ganditi cat e de lucru???la toate intrunirile sant si bune si releindiferent de oras. asfalt uscat. de asta zici? ma gandesc ca ity trb un cauciuc nou ati dau un nr de tel daca vrei pozele nus semnificative in sticla de plastic ce o fost?sprite?mountain dew?apa tonica? lamaita?shweps?catran? daca impartai din flacon nu vedeam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverentv Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 (editat) ma gandesc ca ity trb un cauciuc nou ati dau un nr de tel daca vrei pozele nus semnificative in sticla de plastic ce o fost?sprite?mountain dew?apa tonica? lamaita?shweps?catran? daca impartai din flacon nu vedeam cu guma nu ma potzi ajuta.... dar poate ma ajutzi cu altceva: cand am inceput yo sa ma dau cu moto am avut doua etz-uri unul din ele ( unu rosu cu galben cu rezervoru latzit) l-am dat la un tip din cj.... poate ma ajutzi sa dau de el . pun si o poza cu mz-ul..... p.s. scuze daca e off-topic Editat Iunie 4, 2007 de reverentv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Pozeeeeeeeee. Merci Paula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 ok.....ms mai departe?? A ajuns ok... A mai fost si la Brasov la intrunirea de comuniste...ehe....merge nepra brici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 A ajuns ok... A mai fost si la Brasov la intrunirea de comuniste...ehe....merge nepra brici! ok... clar k merge doar a facut-o nea Berchezu... bine k a ajuns.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 .......faina distractia ati avut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adriana_g Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 poze.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MONOCORD Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 SPUNETI-MI SI MIE VA ROG CUM SAPUN SI EU POZE PE FORUM. PLSSS. MS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MONOCORD Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 si eu pe aici cu niste poze si eu pe aici cu niste poze nu reusesc sa pun pozele alea ca lumea nu va suparati pe mine,dar mai incerc o data.ok? daca merge mai pun si eu pe aici cu niste poze nu reusesc sa pun pozele alea ca lumea nu va suparati pe mine,dar mai incerc o data.ok? daca merge mai pun URAAAAAAAAAAA !!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m_pank Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 pozeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bathoryi Postat Iunie 17, 2007 Share Postat Iunie 17, 2007 trupa vesela din oradea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut007 Postat Iunie 20, 2007 Share Postat Iunie 20, 2007 Pozele facute de mine la intalnire le gasiti pe flickr.com urmand link-ul de mai jos. daca ii trebuie cuiva una din poze la dimensiunea originala PM si se rezolva. daca-s mai multe pe cd, in persoana sau ftp deoarece o poza are cam 5 mega .. si pe mail e exclus. http://www.flickr.com/photos/ionut007/sets/72157600412591453 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut007 Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 Pozele facute de mine la intalnire le gasiti pe flickr.com urmand link-ul de mai jos. daca ii trebuie cuiva una din poze la dimensiunea originala PM si se rezolva. daca-s mai multe pe cd, in persoana sau ftp deoarece o poza are cam 5 mega .. si pe mail e exclus. din cauza ca am uploadat multe poze in dublura si cateva le-am uitat afara am sters grupul respectiv si am facut altul.. link-ul bun la poze e cel de mai jos: http://www.flickr.com/photos/ionut007/sets/72157600449342609 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sfirle.Horea Postat Iulie 30, 2007 Share Postat Iulie 30, 2007 am fost si eu al intrunirea moto si mi s-a parut super fain am si ceva poze dar nu is foarte clare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irol Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 a 16 a editie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Aprilie 25, 2013 Share Postat Aprilie 25, 2013 faine intruniri erau odata..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amantul77 Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 am facut si eu ceva poze dar nu sunt calitate buna ( : super pozeeeeeeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 bestialeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate