Sari la conținut

Adriana_g

INACTIV
  • Număr conținut

    59
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Adriana_g

  1. Eu acum sunt in norvegia, inainte de a afla ce se intampla mi-am luat liber de 1 mai cu mari probleme pentru a ajunge in vama, si ce aflu; ca ma pot duce sa ma dacu cu bicicleta care nu o am??????! Ma bag si eu la proteste daca vreti sa faceti ceva, e inadmisibil ce se intampla!!!!!!! Daca nu se baga nimeni prostestez singura in pana mea de gunoaie, imi vine sa plang de nervi. Nu sunt intregi la minte!! De 5 ani de cand ma duc in vama nu am vazut nici urma de biciclist acolo, ce naiba a fost in capul lor?
  2. Pacat... chiar ne-am simtit super bine eu si amicii mei anul trecut iar anul acesta am chemat alti amici din toata tara.
  3. pai daca organizatorii nu stiu sa scrie romaneste sa scrie in maghiara ca invatam noi limba lor pestru un replay! Sa va distrati! Asfalt uscat!
  4. Pai ar fi frumos inainte sa ne facem planuri sa anunte cineva programul, intrarea, cazarea conditiile etc.
  5. Ahahaha!! Uite-l pe H-asu in poza. Sper ca nu i-am facut nimic la motor in prima noapte cand l-am accelerat sau l-am bagat aiurea in viteza din gresala... ca nu mai tin minte mare lucru. In caz contrar, imi cer scuze
  6. Cat e intrarea, o harta... detalii, ceva!? NIMIC?!
  7. Mi-a promis un domn ca va pune niste poze cu mine si amicii mei pe acest forum, eu inca mai astept, i-as fi recunoscatoare.
  8. A fost fain ca in primul rand au fost conditii... in al doilea rand au fost foarte putini tarani, ceea ce nu pot spune si despre ultima intrunire la care am fost(daca se poate numi aia intrunire), in al treilea rand desi nu s-a putut tine parada si nu au fost multe concursuri lumea s-a distrat si era o atmofera super vesela tot timpul ceea ce din cate am observat se intampla rar la intruniri. Mie si cred ca marea majoritatii ne-a placut... Sper de acum inainte sa predomine mai mult lumea buna...
  9. dupa cum am promis, pun si eu ceva poze cu o parte din gasca de nebuni din cluj si nu numai, la unele poze calitatea lasa de dorit. Sa ne vedem cu bine si la urmatoarele
  10. SUper! Locatia superba, lume mai buna ca la alte intalniri.... distractie, motoare ... tot ce vrei. Voi pune si eu poze dupa ce imi mai revin! Felicitari. Sa ne vedem cu bine si la anu.
  11. Ok, ai raspuns frumos si deaceea-ti raspund. Discutia e foarte veche, la inceput am avut un ton cu foarte mult bun simt pana cand a degenerat discutia in asemenea hal incat sa ma simt foarte jignita pentru simplu motiv ca nu am avut o parere care sa coincida cu majoritatea, nu-mi cere sa respect atata timp cat eu am respectat si mi s-a raspuns numai cu rautati si mistouri de 3 lei. Dar aici chiar e alt topic...
  12. SI aici dau de Ploiestiul vietii? Nu va puteti tine gura aia nici in alte topicuri. Aici vroiam sa citesc despre brasov nu nervii si cretinatatile vostre scrise si in alte 3 topicuri. otto.tun chiar nu ai cu cine sa te certi pentru ca mandria lor idioata si unicul neuron nu-i lasa sa accepte ca fiecare om are o parere personala. Iar acum ar fi frumos sa incetati cu Ploiestiul vostru si sa se vorbeasca despre intalnirea moto (care se poate numi intalnire moto) de la Bv... Va anunt de pe acum ca nu raspund la reply-urile de prost gust asa ca nu va obositi.
  13. ehhh, daca nu ai cu cine nu ai cu cine si gata. Ai dreptate, eu am jignit, eu am vb urat cu lumea, eu sunt blonda (chiar sunt), manelara sau cum se zice... si ce mai doriti voi. Ma bucur sa vad atata intelepciune in jurul meu. Sa ne vedem sanatosi in ardeal, pana atunci numai bine.
  14. Pe topicul celalt m-ai confundat cu Andrada si la fel ca aici ai vorbit pe langa... nu am zis nimic, aici zici ca ma contrazic desi mai sus am scris clar ,, DESI AM ZIS CA VOI REVENI SI LA ANU...'' nu stiu care e cea blonda dintre noi sincer. PA PA citind mai bine vad ca din nou ma confunzi cu Andrada...
  15. catalinsuga Cred ca de la mine a inceput scandalul. Daca primeam un raspuns cu bun simt cum l-ai dat tu mai sus probabil ca nici nu avea ce sa inceapa asa ca Lord nu stiu cum nu e vorba de inteles sau nu, este vorba de buca si educatie; eu si Andrada am scris frumos si cu bun simt, nu am jignit pe nimeni, cred, nici macar dupa ce am fost jignite. Putin ma intereseaza pe mine ca unii au motoare si eu inca nu-mi permit sa posed unul, asta nu le da dreptul sa-mi vobeasca de sus nici macar aici. Desi am zis ca voi reveni si la anu' m-am razgandit, nu merita sa bat atatia kilometrii ca apoi cand am o nemultumire sa mi se vorbeasca in halul asta, sunt intalniri si in ardeal care nu se intersecteaza cu nu stiu ce festivale unde lumea stie ce e acela respect, v-as invita si pe voi daca pana acum nu ati avut prilejul, poate o sa invatati sa va comportati ca niste doamne sau domni. Asfalt uscat
  16. Nu m-am plans! Am spus doar ca ma asteptam la altceva, atata tot, nu am criticat, nu m-am certat, mi-am spus doar punctul de vedere. EU puteam sa stau in camping, dar nu am stat mai mult de cateva minute pentru ca amicii mei nu aveau bratari. Mie chestia asta nu mi se pare prea normala. Daca vreti sa ne certam ne certam ca ma stiu si certa, dar daca vreti sa acceptati niste pareri care nici macar nu au fost dure lasati-o asa, fiecare are dreptul la opinie iar asta nu inseamna ca jigneste. NE VEDEM LA ANU LA MOTORROCK 5!
  17. Poate si eu voi parea penibila, dar pentru mine acesta nu a fost neaparat o intalnire de motoare. Eu nemaifiind la aceasta daca vreti intalnire ma asteptam sa fie ca si restul... nu sa gasesc 2 campinguri pt motociclisti unde nu aveai voie sa intrii daca nu aveai motor (desi mi se pare intr-o oarecare masura normal) si restul o zona pentru punkeri si manelisti cocalari. A fost fain, m-am distrat dar trebuia sa se scrie mai clar cu ce se mananca acesasta ,,adunare,,. Pentru mine in nici un caz nu a fost o intalnire moto, dar atata timp cat esti cu prietenii e bine oriunde nu? Voi mai veni si la anu; categoric dar era frumos sa stiu din start exact la ce sa ma astept. Atat. Phoenix nota 10!
  18. Un dus.. si cu apa rece exista?
  19. Eu nu am inteles o treaba, intrarea se face pe baza de jucarie sau pe baza de jucarie si.... o suma de bani? Iar daca exista si suma de bani cine poate sa-mi spuna care e? multumesc
  20. Cine ma duce cu motoru din Cluj?
  21. Intalnirea din Cluj...? Eu ii cunosc pe organizatori personal si va spun sincer ca din iarna se pregateau. Nu bag mana in foc dar cred ca financiar nu s-au ales cu mare lucru. Au vrut sa faca un lucru frumos, ca a iesit sau nu... asta e, dar ei sincer si-au dat interesul. Poate la anu va fi mai bine.
  22. Lasati mai omul in pace... ce sunteti rai? Baieti, v-am cunoascut, sunteti niste tipi simpatici si draguti si va dau oarecum dreptate. Eu nu am stat in fata decat la Truda pentru ca in acea formatie canta niste cunostinte si mi-am luat un cot in nas de la un individ de 2 ori cat mine desi stateam in colt departe de cei care faceau pogo cuminte ca un mielusel. (dupa asemenea experienta crede-ma ca nici nu voi mai sta in fata vreo data) EU in general nu vin la intalniri pentru concerte, vin pentru motoare,bere si muzica in fundal dar! Nu mi se pare corect sa-si puste niste indivizi motoarele in timp ce omul isi da duhul pe scena, asta mi se pare de super prost gust. In rest... numai bine si poate va voi asculta la Ploiesti dar numai din departare.
×
×
  • Creează nouă...