van_eus Postat Mai 27, 2007 Share Postat Mai 27, 2007 salut am si eu o intrebare: cati volti/amperi are bateria de Suzuki GZ 250(2000)? eu am pe motorul meu 12v/12ah, problema e ca e sulfatata si nu gasesc baterie de 12v/ah pe dimensiunile necesare. un tip care aduce de pe louis mi-a zis ca pt motorul meu ar fi 12v/6ah. pe siteul louis apare acest lucru, dar eu nu sunt sigur ca este asa. Ma poate ajuta careva cu aceasta informatie? Un manual ar fi genial, eu nu am gasit pe net nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 (editat) salut am si eu o intrebare: cati volti/amperi are bateria de Suzuki GZ 250(2000)? eu am pe motorul meu 12v/12ah, problema e ca e sulfatata si nu gasesc baterie de 12v/ah pe dimensiunile necesare. un tip care aduce de pe louis mi-a zis ca pt motorul meu ar fi 12v/6ah. pe siteul louis apare acest lucru, dar eu nu sunt sigur ca este asa. Ma poate ajuta careva cu aceasta informatie? Un manual ar fi genial, eu nu am gasit pe net nimic. http://www.bumbas.ro/pretm.htm uita-te in tabel la dimensiuni si vezi care se potriveste sau du-te la ei vis-a-vis de clubul Dinamo,ei au catalog pe marci de moto. PS:cam mare bat de 12 Ah pt moto de 250 cmc. Editat Mai 28, 2007 de A-L-E-X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 .....un tip care aduce de pe louis mi-a zis ca pt motorul meu ar fi 12v/6ah. pe siteul louis apare acest lucru, dar eu nu sunt sigur ca este asa. Louis-ul are o baza de date destul de bun. Uite o alta sursa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate