n0namee Postat Septembrie 11, 2004 Share Postat Septembrie 11, 2004 nu stiu daca au mai aparut pozele pe undeva ... daca da sorry! ... daca nu bucurati-va privirea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n0namee Postat Septembrie 11, 2004 Autor Share Postat Septembrie 11, 2004 si inca una ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Septembrie 11, 2004 Share Postat Septembrie 11, 2004 Frumos tare.... Ce este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n0namee Postat Septembrie 11, 2004 Autor Share Postat Septembrie 11, 2004 prima poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Septembrie 11, 2004 Share Postat Septembrie 11, 2004 sigur proprietarul motorului nu este motociclist....ii plac si lui chopperele e putred de bogat si ceo fi zis na imi iau si eu un chopper de 30000-40000 de euro numa sa ma dau pe strazile bucurestiului::::::: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Septembrie 11, 2004 Share Postat Septembrie 11, 2004 deci uitati aici niste poze cu acelasi motor dar alta culoare am cautat si am gasit tot ce se poate despre motorul asta acum e in romania la bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Septembrie 11, 2004 Share Postat Septembrie 11, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Septembrie 11, 2004 Share Postat Septembrie 11, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 11, 2004 Share Postat Septembrie 11, 2004 Pana la urma ce e cu motoru asta???? Mi-e unul nu-mi place,dar e interesanta ideea... Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Septembrie 11, 2004 Share Postat Septembrie 11, 2004 Pana la urma ce e cu motoru asta????Mi-e unul nu-mi place,dar e interesanta ideea... Blackrider in primul rind te salut ce sati zic ....motorul asta a cistigat citeva premii in germania si in daytona si acum este la bucuresti....tare as fii curios cine este proprietarul...putred de bogat????? ceau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n0namee Postat Septembrie 12, 2004 Autor Share Postat Septembrie 12, 2004 Pana la urma ce e cu motoru asta????Mi-e unul nu-mi place,dar e interesanta ideea... Blackrider pozele sunt facute de un baiat din Bucuresti care nu prea are nici o legatura cu motoarele ... e pasionat de masini. dar stiind ca mie imi plac ... mi le-a trimis sa le vad si eu si le-am pus pe site sa le vedeti si voi! qed! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Septembrie 12, 2004 Share Postat Septembrie 12, 2004 ok man incearca si tu daca poti sa afli cine e proprietarul....caci tare sunt curios si bafta la achizitionarea motorului caret doresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate