aderfriend Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 on-toppic booon...accidentul(cu 30 min in urma) a avut loc la 2 statii inainte de stadionul giulesti(cum mergi de la stadion spre gara)...parea destul de greav...scuterul mergea regulamentat inspre stadion si de pe o strada secundara din dreapta a iesit un opel negru fara sa se asigure...ca urmare opelul nu a suferit prea mult, doar putin infundata/zgariata portiera de la sofer si pasager spate, dar scuterul era pur si simplu rupt in 2:partea din fatza era aruncata pe banda a II-a iar motorul cu roata din spate au ramas infipte in/sub masina...nu erau urme de sange si nicio salvare(pbb ca scuteristul e la spital, nu imi imaginez cum sa scapi dintr-un astfel de accident )...care mai stie ceva? off-toppic nu trecusera nici 20 de sec dupa ce am depasit accidentul ca e o trecere de pietoni exact in curba, pretenul care conducea avea viteza(obijnuieste sa ii dea blana intre semafoare/treceri de pietoni ), eram pe banda I, in fata la 50-60 de metri erau 2 masini oprite la trecere tot pe banda I, pe banda a II-a o masina, pe trecere o batrana cu vreo 2-3 copii...vrand sa depaseasca cele 2 de pe banda I trece pe banda a II-a vede ca si ala de pe a 2-a e oprit frana la maxim alunecam vreo 5 metri(si masina nu se oprea ), trage de volan stanga si ne oprim in sf pe cealalta linie de tramvai in fatza batranei cu copii...concluzie nu mai merg cu el in masina ever ...si o sa ma plimb frumos numa cu a mea si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virilu Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 Tipic. se intampla si daca mergi q 60km/h ca mai mult nu cred ca avea scooterul. Sa speram ca e ol baiatul q scooterul si ca nu e atat de grav pe cat pare. Doamne ajuta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 au fost 2 accidente azi pe giuleshti , amandoi scuteristii fara casca , la unu din ei i-am tot spus eu sa poarte casa si ma ignora. abea astept legea cand o sa fie obligatoriu cel putzin permis cat A 1 si pt scuter de 49 cc , plus amenzi pt cei fara casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tico_rs Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 Astazi am trecut pe acolo si am vazut scuterul, de fapt doar 1/2 din el.... Se stie ceva de scuterist? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Astazi am trecut pe acolo si am vazut scuterul, de fapt doar 1/2 din el.... Se stie ceva de scuterist? la luat salvarea da traieste . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 eu am dat peste o baba acolo cand mergeam cu bicicleta , iesise de pe strada 9 mai fara sa se uite in stanga. eu ma uitam sa ocolesc o groapa si top baba in fata mea, i-am dat un umar in gura si baba cu cracii in sus pe asfalt. e ciudata curba ar trebui sa puna o oglinda pe partea cu sala rapid ca sa vada cei de pe strada 9 mai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spn Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 baiatul este bine cateva julituri si putin lovit la cap... slava Domnului cine vede scuterul nu ar putea sa zica acelasi lucru ... dar bine ca a avut un mare mare noroc P.S. nu avea nici casca atentie pe viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atos_smen Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 eu sunt fratele victimei de la stadion de unde ziceti voi ..de la Flamanda...nu e nici pe aproape de cum ziceti voi ..a fost cu totul altceva....fratimiu mergea spre stadion..si fata cu un opel albastru ,vroia sa vireze la stanga...fratimiu a trecut de ea..si ea s-a bagat repede sa intre pe strada..deoarece din spatele lu` fratimiu mai venea o masina ...si ea sa bagat mai repede ca sa nu mai stea...e si cand a intrat pe strada aia ...la sters putin pe fratimiu pe roaga din spate..l-a dezichilibrat si a intrat in masina Alfa romeo care era parcata langa trotuar chiar pe coltz. si fratimiu inca traieste..si e foarte bine..a avut mare mare noroc .a stiut cand sa sara de pe scuter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aderfriend Postat Iunie 1, 2007 Autor Share Postat Iunie 1, 2007 eu sunt fratele victimei de la stadion de unde ziceti voi ..de la Flamanda...nu e nici pe aproape de cum ziceti voi ..a fost cu totul altceva....fratimiu mergea spre stadion..si fata cu un opel albastru ,vroia sa vireze la stanga...fratimiu a trecut de ea..si ea s-a bagat repede sa intre pe strada..deoarece din spatele lu` fratimiu mai venea o masina ...si ea sa bagat mai repede ca sa nu mai stea...e si cand a intrat pe strada aia ...la sters putin pe fratimiu pe roaga din spate..l-a dezichilibrat si a intrat in masina Alfa romeo care era parcata langa trotuar chiar pe coltz. si fratimiu inca traieste..si e foarte bine..a avut mare mare noroc .a stiut cand sa sara de pe scuter. cel putin mie din masina nu imi parea sa fie asa...pt ca opelul avea juma de scuter infipt in el(in partea soferului) si cealalta juma in mijlocul starazii...acuma, bine ca e fratetu ok si ca nu are mare lucru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate