florinmotoare Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 vand trusa sudura 200ron,super pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 vand trusa sudura 200ron,super pret din cate vad te-ai apucat de facut afaceri....ai de gand sa o cumperi de la mine cu 350 si apoi sa o scoti la vanzare cu 200...esti tare... din poza vad ca seamana leit cu a mea.... ai gandit mult inainte sa deschizi tema asta??? aaaa...scuza-ma....te-am jignit....tu n-ai cu ce sa gandesti sanatate multa.....ca vad ca ai nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 cut the crap, people.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmotoare Postat Iunie 1, 2007 Autor Share Postat Iunie 1, 2007 Legea concurentei imi permite sa vand un produs identic cu un pret mai mic,daca te-ai simtit ofensat de oferta,e treaba ta; insa nu jigni un om fara sa-l cunosti,e un sit public si fiecare om are dreptul sa posteze ce vrea. P.S. Poate vrei sa o cumperi tu?Bafta la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 Legea concurentei imi permite sa vand un produs identic cu un pret mai mic,daca te-ai simtit ofensat de oferta,e treaba ta; insa nu jigni un om fara sa-l cunosti,e un sit public si fiecare om are dreptul sa posteze ce vrea. P.S. Poate vrei sa o cumperi tu?Bafta la vanzare! si dc tu iti vinzi produsul tau (sa zicem, un produs inexistent) de ce folosesti poza mea pt a-l vinde??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmotoare Postat Iunie 2, 2007 Autor Share Postat Iunie 2, 2007 Imi cer scuze ca am folosit o poza care nu imi apartine, dar trusa mea de sudura este identica cu a ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 Imi cer scuze ca am folosit o poza care nu imi apartine, dar trusa mea de sudura este identica cu a ta. ne poti face o poza?? ca sa vedem si noi ce vinzi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinmotoare Postat Iunie 3, 2007 Autor Share Postat Iunie 3, 2007 o sa fac si o poza dar momentan nu am gasit un aparat de imprumut,apropo am chiar 3 truse de sudura gasite prin garaj si 2 ceasuri manometrice cu regulatoarele de presiune pentru butelii si am un prieten care vinde un generator de acetilena nemtesc foarte mic,(incape in portbagajul unei conserve)la 350ronfara furtun de presiune,curand o sa fac si poze,caut un aparat digital de imprumut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate