sorinmotox Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 primele poze de la intalnirea din Baile 1 Mai- Oradea. se aduna bikerii, Cargo face probele de sunet. Haideti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 Distractie placuta va doresc, sper sa iasa ceva frumos,placut si fara evenimente neplacute! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Psycho_21 Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 mamaaaaaaaaa eu sunt la lucru si trec motoarele pe langa mine! MOR INCET! SUPER MOTOARE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
braindamaged Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 sa aveti parte de distractie!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nk_maniak Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 oragnizare de nota 10...chiar peste asteptari. Bravo MotoX! pacat insa ca au venit relativ putini probabil s-au speriat de vreme nu shtiu ce sa zic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eddye Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 (editat) cateva poze de la turul orasului Editat Iunie 2, 2007 de Eddye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nk_maniak Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 pozeee... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 a fost super fain , mai ales turu orasului ... bravo MotoX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CiobanuJr Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 super intrunirea... super si organizarea....tot..si locatia... dar din pacate sambata ne`am cam plictisit teribil...pentru ca erau ceva concursuri... care au fost date la schimb pentru o tombola..... per total...frumos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAXISCOOTER Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 Scuze pt. calitate. Sunt facute cu tel. mobil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmotox Postat Iunie 3, 2007 Autor Share Postat Iunie 3, 2007 (editat) inca cateva poze.. Va multumim deopotriva si pentru incurajari si pentru critici! Editat Iunie 3, 2007 de sorinmotox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V-FOUR Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 Mai vrem poz e Mai vrem poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bikeru56 Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 am prins si eu iris si a fost super fain...la anu la mai mare a fost si un accident...din pacate se mai intampla si din astea cu toate cele pentru o prima intrunire a fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stapanu Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Pozele promise Pentru Ingrid si...... pt.oricine doreste sa admire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tman Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Organizare super,curatenie,mincare buna,oameni deosebiti,felicitari pentru organizatori si intreaga lui echipa , am petrecut citeva ore placute cu "stapinu "si prietenul lui.M-am simtit deosebit si astept cu nerabdare urmatoarea intilnire organizata de SORIN .Felicitari.....Cine nu a venit nu stie ce a pierdut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Se pare c-o fost fain, din pacate cam departe . Maxiscooter, cacao-mash in ap. tau foto. ca ai belit pozele de nu se-ntelege nimika. Apropo, cine era muierile de pe scena si ce zbiereau in microfon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikeAR Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 felicitarii organizare buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SHADOW RIDER Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Se pare c-o fost fain, din pacate cam departe . Maxiscooter, cacao-mash in ap. tau foto. ca ai belit pozele de nu se-ntelege nimika. Apropo, cine era muierile de pe scena si ce zbiereau in microfon? Asta e forum ptr poze de la intilniri ,nu toaleta publica, asa ca fa-ti nevoile in locuri special amenajate.Precum a precizat omul pozele sunt facute cu telefonul mobil.Asta e tot ce a putut. A propos, m-am uitat pe harta, de la Medias la Oradea sunt 267 km .Asta e departe? Cu geesicserul de o mie faceai o ora maxim.Dar e mai usor sa te dai prin oras fara casca si sa arunci cu cacao in altii. Muierile de pe scena "era" Laura Andresan si lesbienele ei care au venit sa ne arate barbati dezbracati si sa-si bata joc de noi ca nu avem noi bani de vazut pasarica dinsei. Chiar, cine e Laura Andresan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rock Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Pozele promise Pentru Ingrid si...... pt.oricine doreste sa admire Felicitari................Flicitari.....................Felicitari!!!!!!!!!!!! acum cind revad pozele parca as vrea sa vina iarasi weekendul si sa ne vedem in acealsi loc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super loc , super oameni , super organizare!!!!!!!!!!!! Bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sunte/ti la inaltime tineti/o tot asa! Bravo Sorin!!!!! Bravo MOTOX Sunt flacari ce scinteie/n noapte Si/n umbra noptii se disting Sunt amintiri ce par aproape Sunt amintiri ce nu se sting..............acesta/i una dintre ele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 (editat) Si acum poze Editat Iunie 4, 2007 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 ..probabil a fost o petrecere pe cinste...la care nu am reusit sa ajung .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradu Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 A fost mai faina decat cea de la Cluj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 (editat) Asta e forum ptr poze de la intilniri ,nu toaleta publica, asa ca fa-ti nevoile in locuri special amenajate.Precum a precizat omul pozele sunt facute cu telefonul mobil.Asta e tot ce a putut. A propos, m-am uitat pe harta, de la Medias la Oradea sunt 267 km .Asta e departe? Cu geesicserul de o mie faceai o ora maxim.Dar e mai usor sa te dai prin oras fara casca si sa arunci cu cacao in altii. Auzi mah pupa-n k.u.r., esti neam cu Dabija? In primul rand cei 270 de km pana in Oradea , in mintea ta cretina cum poti sa-ti inchipui ca poate fi facut intr-o ora indiferent cu ce motor? Te crezi pe Autobann cumva? Si apoi, ma cunosti de undeva de aplici clishee forumiste cu mine? Si apoi de 7-8 ani m-am plictisit de moarte de intalniri, cand faci cateva pe an, dupa un timp ti se acreste sa vezi aceleasi lucruri banale. Prefer sa ies undeva la drum bun si sa-i dau bataie pana unde am gas si inapoi decat sa stau 2 zile beat manga si sa fac circ ptr. altii. Insa ma bucur ca la Oradea s-a reusit ceva fain , deobicei asa-i la inceput, asa a fost si la Brasov, Ploiesti, sa speram ca va mai fii la fel si-n viitor si atunci vom veni mai multi la ceva sigur, nu sa strabati juma de tara ca apoi sa risti sa iei teapa. Nervii si timpul, n-au pret! Acum ai inteles tinere? Atunci vezi-ti de vitele tale in continuare si nu te baga in glumele altora indiferent cum sunt ele atata timp cat nu-ti sunt adresate. Editat Iunie 6, 2007 de DUKE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThePrincipal Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 Auzi mah pupa-n k.u.r., esti neam cu Dabija? In primul rand cei 270 de km pana in Oradea , in mintea ta cretina cum poti sa-ti inchipui ca poate fi facut intr-o ora indiferent cu ce motor? Te crezi pe Autobann cumva? Si apoi, ma cunosti de undeva de aplici clishee forumiste cu mine? Si apoi de 7-8 ani m-am plictisit de moarte de intalniri, cand faci cateva pe an, dupa un timp ti se acreste sa vezi aceleasi lucruri banale. Prefer sa ies undeva la drum bun si sa-i dau bataie pana unde am gas si inapoi decat sa stau 2 zile beat manga si sa fac circ ptr. altii. Insa ma bucur ca la Oradea s-a reusit ceva fain , deobicei asa-i la inceput, asa a fost si la Brasov, Ploiesti, sa speram ca va mai fii la fel si-n viitor si atunci vom veni mai multi la ceva sigur, nu sa strabati juma de tara ca apoi sa risti sa iei teapa. Nervii si timpul, n-au pret! Acum ai inteles tinere? Atunci vezi-ti de vitele tale in continuare si nu te baga in glumele altora indiferent cum sunt ele atata timp cat nu-ti sunt adresate. iao mai incet fecioras omul sa dat cu parerea si ii parerea lui si are dreptul la ea atata timp cat nu e forumul tau.asa ca iao mai incet. chiar nu e vina lui ca tu esti plictisit si sictirit . zaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu borz Postat Iulie 4, 2007 Share Postat Iulie 4, 2007 iao mai incet fecioras omul sa dat cu parerea si ii parerea lui si are dreptul la ea atata timp cat nu e forumul tau.asa ca iao mai incet. chiar nu e vina lui ca tu esti plictisit si sictirit . zaha hai mai fratilor nu va mai certati dati cu si o data va treca!!!!!!!! sa ma laud si eu am fost la prima mea intalnire moto(cu nevasta) si pentru noi a fost o experienta unica si de neuitat ! am facut si noi ceva poze dar doar astea au reusit...sorry iao mai incet fecioras omul sa dat cu parerea si ii parerea lui si are dreptul la ea atata timp cat nu e forumul tau.asa ca iao mai incet. chiar nu e vina lui ca tu esti plictisit si sictirit . zaha hai mai fratilor nu va mai certati dati cu si o data va treca!!!!!!!! sa ma laud si eu am fost la prima mea intalnire moto(cu nevasta) si pentru noi a fost o experienta unica si de neuitat ! am facut si noi ceva poze dar doar astea au reusit...sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate