Sari la conținut

Psycho_21

EX+
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://masaj.doctor.hu
  • Yahoo
    popa_mircea_18@yahoo.com

Profil

  • Locatie
    Oradea, Bihor
  • Carnet moto din
    2006
  • Numar Moto
    BH21PSY

Psycho_21's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. hmm avand in vedere ca acest ulei se gaseste doar la bidoane de 1L nu ma deranjeaza sa imi cumpar pt completare.
  2. mie imi placea Valvoline Full Sintetic 10w-40 dar nu gasesc in oradea... semi-sintetic nu mai bag ca se inegreste rpd... am folosti Motul si nu sunt multumit. Intradevar papa ulei FZR-ul dar nu vad legatura intre uleiul gros si cel subtire vis-a-vis de consum. ce am auzit despre uleiurile full sintetice cu prima cifra mica, subtiri : ca sunt bune pt racing. nush cat de adevarat e si cat de bune sunt aceste uleiuri in regim de strada.
  3. Salut! Am gasit la MOL ulei de-al lor pt motociclete. Se numeste MOL Moto Speed 4T. Este ulei sintetic 5W-60. Pretul este 50 RON/L cam scump... Este bun oare ? A mai cumparat cineva asa ceva? Vreau sa il pun intr-o Yamaha FZR 1000 [92]. Merci anticipat de raspuns.
  4. mamaaaaaaaaa eu sunt la lucru si trec motoarele pe langa mine! MOR INCET! SUPER MOTOARE!
  5. am nevoie de niste carene pt Yamaha FZR 1000 [fata si lateral fata] pt modelul din 91-92 [3GM]. nu stie nimeni de unde le-ash putea lua ? sunt interesat eventual si de carena fata si codita tip [r6 , r1].
  6. Chestia aia cu uleiul de la moto sa fie bun si pt auto dar nu si invers mi se pare interesanta. Chestii comerciale au existat de cand lumea... Sa o luam logic: ce au moto in plus de masini... RPM mai mare. deci trebuie un ulei care sa reziste la asa ceva. Citeam intr-o publicatie americana despre avioane de vanatoare ca ei baga in ele ulei full syntetic. ulei syntetic similar este folosit si pt auto/moto. de ce un ulei syntetic care nu e "dedicat" motoarelor nu ar fi bun pt acestea? de ulei mineral si semisintetic nu amintesc, dar full syntetic... ps: eu folosesc ulei full syntetic [ for hi-performance engines ] si cei 1000cc/145hp ai mei zboara.
  7. nush ce sa zic... eu am FZR 1000... papa si asta ulei de nu stii... insa din experienta proprie pot sa zis chestiilea astea: am avut ulei sintetic 10-40 Valvoline. - motorului ii placea, la schimbul de ulei acesta a fost prea putin ars... am pus semisintetic 10-40 Motul ... fum... consum mare... la schimbul uleiului acesta a fost foarte ars... asa ca am trecut iar pe full syntetic si sunt mai multumit. Mineral nu am folosit inca.
  8. fzr 600, fzr 600, fzr 600, fzr 600, fzr 600 .... 400.... dar 1000 nimeni ? Aici Yamaha FZR 1000 - 92. Am dus-o zilele astea la service sa o pregatesc de noul sezon: -Bujii noi - NGK Simple. -Reglat carburator. -Set pneuri DUNLOP Sportmax. -Schimbat cablu vitezometru. -Schimat placutele de frana. -Schimbat ulei: Full Syntetic 5w-40 Mie dor de ea. PS: am folosit si eu ulei semi-syntetic Motul 10w-40. Deloc nu e bun pt motorul meu. Am folosit full syntetic Valvoline 10-40 si e excelent. Acum sunt in proba la ceva full syntetic dar mai ieftin. Daca e ok va dau pontul!
  9. Doamne oameni buni cum o sacaiti pe saraca fata
  10. Super linkurile ! yo4hgx ceva poze cu "Bestia" nu ne dai ?
  11. Am vazut tot ce sa scris. Am citit inainte de a posta. Voiam sa stiu exact ce recomanda producatorul. Poate imi da cineva si un link la un manual in format pdf unde sa gasesc cartea tehnica si alte chestii despre aceasta motocicleta.
  12. Cap sa ai sa o conduci si bani sa o cumperi si sa ai de benzina. ca in rest se descurca ea!
  13. Am mai zis in alt tread: nu trebuie sa fii cel mai bun pt a fi NR.1 ! Cel putin nu cel mai bun la toate... Preferintele sunt mai sus de toate... Vreau Hayabusa ca e ce e... Vreau un zx10r ca poate... Vreau un R1 ca are un corp ca o gagica misto rau... Votez cu Yamaha pt ca Yamaha am si eu. E o chestiune de optiuni... nu va mirati cum arata topul... Toti suntem subiectivi... Nu cred ca vreunu de aici lea testat personal pe toate si pe baza unor criterii si teste specifice a stabilit nr.1.
×
×
  • Creează nouă...