me_stz Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Bai deci la mine toate mergeau fara baterie faruri, claxon, semnazlizare...toate mergeau de la magnetou. numa k mergeau dupa turatia motorului.....d'aia am zis ca claxonul e de la "DINAM" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiko Postat Iunie 5, 2007 Autor Share Postat Iunie 5, 2007 pai ce sa zic..bafta sa gasesti ce itzi trebe.....si daca nu are cine sa tzil faca itzi dau eu un baiat bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Bai deci la mine toate mergeau fara baterie faruri, claxon, semnazlizare...toate mergeau de la magnetou. numa k mergeau dupa turatia motorului.....d'aia am zis ca claxonul e de la "DINAM" eu cand nu aveam baterie nu imi mergeau decat farurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 pt ca ieri am constatat... aaa ok bafta pentru rezolvarea problemei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_stz Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 eu cand nu aveam baterie nu imi mergeau decat farurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 la vara ne intalnim si noi pe undeva intrun oras apropiat si de craiova atat cat si de bucuresti pe la mij drumului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 ba ce va mai distrati voi aici pe topic gata ma s-a rezolvat probleme 'electrica" ,acuma puteti lasa topicul s-o ia la vale asa in jos ca e degeaba si voi sa va "distrati" pe alte topicuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 ba ce va mai distrati voi aici pe topic gata ma s-a rezolvat probleme 'electrica" ,acuma puteti lasa topicul s-o ia la vale asa in jos ca e degeaba si voi sa va "distrati" pe alte topicuri da cel mai bine asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
me_stz Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 alby...felicitari pt postu' de deasupra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 alby...felicitari pt postu' de deasupra adica?am spus ca e cel mai bine asta vaide capu vostru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 adica?am spus ca e cel mai bine asta vaide capu vostru nu mai posta si tu peste tot.. ca o sa se ia astea de tine cica: "esti in cautare de posturi" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 nu mai posta si tu peste tot.. ca o sa se ia astea de tine cica: "esti in cautare de posturi" de fapt...e in cautare de anturaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 de fapt...e in cautare de anturaj de fapt .. vrea sa vada lumea ca e non-stop online.. nu cred ca e in cautare de posturi pt ca nu castiga absolut nimic... .. gata S T O P T O P I C Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 ma bag si io cu o intrebare! farul meu se aprinde cam incet (si pe faza scurta si pe lunga), dar in schimb, ala din spate n-are treaba...merge bine. Am tot desfacut fire pe acolo, le-am curatat, m-am uitat la toate becurile sa fie corespunzatoare, dar nu stiu de la ce poate fi! exista vreun releu ceva? si unde? mai specific faptul ca atunci cand e pozitia pusa, se aprind bine becurile de la bord si cel de la pozitie, iar cand pun faza scurta sau lunga, se aprind doar "jumate" beburile de la bord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiko Postat Iunie 9, 2007 Autor Share Postat Iunie 9, 2007 ma bag si io cu o intrebare! farul meu se aprinde cam incet (si pe faza scurta si pe lunga), dar in schimb, ala din spate n-are treaba...merge bine. Am tot desfacut fire pe acolo, le-am curatat, m-am uitat la toate becurile sa fie corespunzatoare, dar nu stiu de la ce poate fi! exista vreun releu ceva? si unde? mai specific faptul ca atunci cand e pozitia pusa, se aprind bine becurile de la bord si cel de la pozitie, iar cand pun faza scurta sau lunga, se aprind doar "jumate" beburile de la bord. pai nu stiu ce sa zic....un releu este dar nu stiu pe unde...nu cred ca este de la releu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trica Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 Becul este original sau este alt tip de alta putere? Practic se simte scaderea de tensiune doar in momentul cand scuterul nu este accelerat si aprinzi faza de intalnire, unde consumul este mai mare, dar cand accelerezi ar trebui sa-si revina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 ma bag si io cu o intrebare! farul meu se aprinde cam incet (si pe faza scurta si pe lunga), dar in schimb, ala din spate n-are treaba...merge bine. Am tot desfacut fire pe acolo, le-am curatat, m-am uitat la toate becurile sa fie corespunzatoare, dar nu stiu de la ce poate fi! exista vreun releu ceva? si unde? mai specific faptul ca atunci cand e pozitia pusa, se aprind bine becurile de la bord si cel de la pozitie, iar cand pun faza scurta sau lunga, se aprind doar "jumate" beburile de la bord. releul este pt semnalizari si se gaseste sub carena din fata.. pe langa claxon...se aprind la jumate becurile de la bord pt ca jumatea aia se duce la faruri sa lumineze mai tare... nu stiu de la ce ar putea fi...la al meu merg perfect, se aprind aproape ca la o masina ...eventual sa faci si tu o poza noaptea cu farurile aprinse sa ne dam seama cam cat de tare se aprind.. salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 ma de ce nu imi merge claxonu? o fi vreun fir desprins ceva de genu o sa ma uit dar sunt multe firaraie la claxon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 ma de ce nu imi merge claxonu? o fi vreun fir desprins ceva de genu o sa ma uit dar sunt multe firaraie la claxon? Mai intai uitete daca sunt desprinse friele.. dupaia uite-te la buton daca face contact ca daca are rugina nu mai face contact... si daca nu este nimic din astea inseamna ca nu ii da curent de la baterie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiko Postat Iunie 11, 2007 Autor Share Postat Iunie 11, 2007 redeye ce ai facut cu releul ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 redeye ce ai facut cu releul ala? am dat comanda la unu ca nu mai aveau pe stoc ... duminica viitoare ma duc sa-l iau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiko Postat Iunie 12, 2007 Autor Share Postat Iunie 12, 2007 am dat comanda la unu ca nu mai aveau pe stoc ... duminica viitoare ma duc sa-l iau! Pana atunci dai din mana pana obosesti ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 Pana atunci dai din mana pana obosesti ) ca la bicicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kiko Postat Iunie 13, 2007 Autor Share Postat Iunie 13, 2007 ca la bicicleta hahahahha las nene cai bine ca faci muschi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 Scuze ca va intrerup distractia dar va distrati prea mult topicul asta pare inchis de 2 pagini. Problema a fost rezolvata Daca mai aveti de intrebat in legatura instalatia electrica treaba voastra, dar de muschi vorbiti la sala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate