Ativix Postat Iunie 14, 2007 Autor Share Postat Iunie 14, 2007 Astept in continuare oferte ... de asemenea , ma intereseaza si comuniste pentru reconditionat ( eventual si la un pret acceptabil) ,din bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat Iunie 15, 2007 Autor Share Postat Iunie 15, 2007 Ofer 600 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 Omu imi pare rau, vad ca ai vointa dar nu are cine sa te ajute ... eu stiu un simson bun cu b mare care mai necesita cateva raparatii ... la 4 mil 500 dar e din braila omu, dak era se rezolva dar asa nu ai cu ce sa o iei de aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ativix Postat Iunie 15, 2007 Autor Share Postat Iunie 15, 2007 Ms mult pt informatie , insa pana la urma am gasit ceva , sper sa o pot lua zilele astea ... Numa` bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate