Magic4Ce Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 nu stiu prea multe ca mi-a povestit maica-mea ca era la urgenta cu bunik. se pare ca ieri: moto + pasagera mergeau regulamentar... idioata de conservara intoarce pe linia continua... pasagera sare de pe motor cu 2-3 sec inainte de impact conserva intra in motor => motorist picior rupt + cine stie ce alte rani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bavareze Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 nu stiu prea multe ca mi-a povestit maica-mea ca era la urgenta cu bunik. se pare ca ieri: moto + pasagera mergeau regulamentar... idioata de conservara intoarce pe linia continua... pasagera sare de pe motor cu 2-3 sec inainte de impact conserva intra in motor => motorist picior rupt + cine stie ce alte rani. LOL adica cum? asa ceva n-am mai auzit. ) a sarit de pe motor cu 3 secunde inainte de impact hahahaha. hai ma, asta e o gluma, sau femeia era de la circ ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacomia Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Dak a sarit . bv ei instincte de invidiat zic eu .. ... oricum nu pote sa sara cu 3 secunde inainte ca dak ea a vazut cu 3 secunde inainte , piulotul ca probabil putea reactioona, oprii sau evita. Insanatosire grabnica pilotului si pasagerei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Ce mai conteaza cum a sarit? Daca a scapat e ultra bine! Sanatate pilotului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Pasagera (Laura, sotia pilotului) e intradevar ok. De sarit nu a sarit, a fost proiectata in urma coleziunii chiar pe capota conservei implicate in accident. Deci nu e de la circ ... Pilotul Adi (aka Neo)... s-a accidentat la piciorul drept dupa cum urmeaza : glezna, tibie, peroneu (in doua locuri), capul femurului. Insanatosire grabnica !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bavareze Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Ce mai conteaza cum a sarit? Daca a scapat e ultra bine! Sanatate pilotului pai cum ce conteaza? sa stim si noi cum ca sa sarim si noi la fel si sa ne salvam sa nu mai murim asa aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neo Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Nu a sarit nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_r5 Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Povestea cu poze :/index.php?showtopic=105760 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Iunie 6, 2007 Autor Share Postat Iunie 6, 2007 scuze pt informatiile gresite dar vorba dusa din gura in gura se altereaza. eu am precizat ca nu stiu sigur. in orice caz insanatosire grabnica motociclistului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate