R3Kin Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 in sfarsit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 This thread is useless without PIX:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 So ... ce se intampla mai exact aici ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 pai, in primul rand, sa o calaresti cu placere, si sa nu ai incidente. rechinul nostru avea un zx 10 nou, dar din nefericire a avut accident, asa ca al nostru si-a luat alt zx 10( fra-su). cealalta este varza. deci, cand ziceai ca bem ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat Iunie 4, 2007 Autor Share Postat Iunie 4, 2007 hehe!nu e ma zx10,se mai suceste omul ,am un k6,dau si de baut,da de ce nu pot sa pun poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Felicitari R3Kine, sa-l stapanesti sanatatos, multi km fara nici un incident si asfalt uscat numa sub roti!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 hehe!nu e ma zx10,se mai suceste omul ,am un k6,dau si de baut,da de ce nu pot sa pun poze? scuzati dom'le. nu m-am uitat la avatar. stiam ca ultima data erai foarte hotarat pe zx 10... sa bem sanatosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate