tilla tilla Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 vand etz stare buna intariculat 320 euro locatie arad tel 0744126166 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 dak nu l-ai dat. .propun un schimb.. sau.. nush.. poate dau eu motoru intre timp... ij jup 4..1982.. acte la zi. .stare buna... detalii p mess sau p mail.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 dak nu l-ai dat. .propun un schimb.. sau.. nush.. poate dau eu motoru intre timp... ij jup 4..1982.. acte la zi. .stare buna... detalii p mess sau p mail.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fan Mz Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 Sall daca imi vand motorul poate il iau mai vb.E bun pretul Asfalt uscat numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilla tilla Postat Iunie 8, 2007 Autor Share Postat Iunie 8, 2007 haideti oameni buni ca am nevoie de bani inca nu sa dat nu il vrea nimeni?java script:emoticon('', 'smid_15') Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 Ce te chinui sa vinzi motorul aici pe motociclism.ro... aici gasesti numai foarte priceputi si fara bani..care vin cu idei de a face schimb.. Pune anuntul pe www.publitim.ro si poti opta sa apara si in ziar la Arad..La pretul acesta sigur il vinzi in cateva zile dupa aparitia anuntului! Fac pariu pe o bere!! Este ETZ oameni buni!!! Bafta le vanzare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doar_eu Postat Iunie 9, 2007 Share Postat Iunie 9, 2007 Salut, Am vazut anuntul si pe bikeshop. Spune-mi te rog: actele sunt pe numele tau, reviza tehnica este facuta ? In afara de cauciucuri, ce mai trebuie schimbat repede? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilla tilla Postat Iunie 20, 2007 Autor Share Postat Iunie 20, 2007 actele sunt in regula are verificare poti sa-l transcrii oricand motorul merge tagarele din ceasuri is rupte si capacul de la lant e spart in rest e ok Am vazut anuntul si pe bikeshop. Spune-mi te rog: actele sunt pe numele tau, reviza tehnica este facuta ? In afara de cauciucuri, ce mai trebuie schimbat repede? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate