Constantin Postat Iunie 5, 2007 Share Postat Iunie 5, 2007 Maine este plecarea in Exc. nr 2/ 2007 a Grupului Motociclistilor de Cursa Lunga. Participanti Constantin si Popescud, ambii cu FJR 1300. Pe drum poate ne ajunge un FJR-ist din Cluj. Etapa I-a: Bucuresti - Salzburg - Hittisau ( Alpi), 1700 km la intalnirea FJR-istilor; drumul Miercuri, Joi si eventual Vineri. Excursii locale Sambata si Duminica. Etapa II-a; Hittisau - Sud Tirol ( Foliana - Lana, Italia), 250 km, intalnirea celor cu Honda Deauville, luni si marti. Etapa III-a: Sud Tirol - Bucuresti, 2000 km, miercuri, joi, ev. vineri. Imagini la inapoiere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popescud Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 Frumos dar scurt. 7 zile, 4300 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popescud Postat Iunie 16, 2007 Share Postat Iunie 16, 2007 Mai multe poze de la eveniment aici: http://sandmann-fjrfahrer1.magix.net/ Poze primite de la unul dintre participanti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Iunie 18, 2007 Autor Share Postat Iunie 18, 2007 Pun si eu niste poze. GPS - ul a fost util mai ales in orase. La Viena m-a dus pana la Stefan Dom, foto. Alpii austrieci au zona alpina cu multe drumuri asfaltate. Totusi curbele stranse si pantele pronuntate solicita mult motorul si cauciucurile. Am fost 3, eu, Dragos si Florin, cu FJR - uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stapanu Postat Iunie 18, 2007 Share Postat Iunie 18, 2007 Felicitari, sunt convins ca a fost o placere intreaga plimbare Numai de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Iunie 19, 2007 Share Postat Iunie 19, 2007 Pun si eu niste poze. GPS - ul a fost util mai ales in orase. La Viena m-a dus pana la Stefan Dom, foto. Alpii austrieci au zona alpina cu multe drumuri asfaltate. Totusi curbele stranse si pantele pronuntate solicita mult motorul si cauciucurile. Am fost 3, eu, Dragos si Florin, cu FJR - uri. salutare super abia astept garmichul mie dor de duca data asta o sa urmez traseul dumneavoastra de anul trecut vreau imformati Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Iunie 19, 2007 Autor Share Postat Iunie 19, 2007 Iata cauciucul la cca 10 000 km dupa trecatorile din Alpi. La Innsbruck am cautat cauciuc nou; greu cu schimbatul avand cardan si ABS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate