Sari la conținut

popescud

Membru
  • Număr conținut

    146
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de popescud

  1. popescud

    SoCal shortlist

    Ce mica e lumea Bavareze!!! Se pare ca impartasim aceleasi nebunii!!!!!!
  2. Pasul Furka este frumos, dar nu spectaculos asa cum este pasul Stelvio! Iar cel mai frumos mi se pare Val d'Iseran (sper sa fi scris corect)
  3. Mai multe poze de la eveniment aici: http://sandmann-fjrfahrer1.magix.net/ Poze primite de la unul dintre participanti.
  4. Da foarte folositor. App. 15 -20 din pasurile de acolo au fost calcate. Ramin restul, iar cind le termin, o iau de la capat.
  5. Peste doua saptamini, mai bine spus pe data de 06.06 are loc plecarea spre Austria. Din pacate vad ca nu prea sunt doritori. Inca ii mai asteptam!
  6. Frumoasa cu adevarat, dar ceasurile tot scumpe
  7. Nu a fost la final. A fost a 4 zi in Elvetia si a fost cea mai timpurie zapada pe care am vazut-o. Era luna iulie. Nu a fost la final. A fost a 4 zi in Elvetia si a fost cea mai timpurie zapada pe care am vazut-o. Era luna iulie.
  8. Pentru cei care nu stiu .......... Constantin este trecut de 60 ani! Daca gresesc imi cer scuze! Nu stiu citi dintre voi ar putea face distanta respectiva intr-o zi. Spun asta, pentru ca ar fi bine sa reflectam inainte de "a da cu batul".
  9. 3 cu siguranta Locatia o gasesti pe pagina de web a organizatorului. Locatia - Hitissau linga Bregenz 3 cu siguranta Locatia o gasesti pe pagina de web a organizatorului. Locatia - Hitissau pe linga Bregenz 3 cu siguranta, cu 2 motociclete. Locatia o gasesti pe pagina de web a organizatorului. Locatia - Hitissau pe linga Bregenz
  10. Gresit, dupa cite stiu. Urmatoarea excursie este in Austria peste o luna. Asa cum am mai spus intr-un post anterior rezervarile au fost facute cu mult timp inainte. Pentru doritori cred ca se poate rezolva problema cazarii pe plan local. Personal voi pleca din tara pe data de 06.06. Astept doritori.
  11. Ma bag ca este aproape de Hittisau, unde are loc FJR Austria Tour si in plus mai fac inca odata drumul respectiv. Nu stiu daca o sa stau toate 4 zile dar cu siguranta doua.
  12. Mai sunt numai doua luni pina la Austria FJR Tour. Cei care doresc sa mearga, desi rezervarile s-au facut cu app. doi ani inainte, este bine a comunica acest lucru, pentru a vedea cum se poate aranja cazarea in zona. In ipoteza in care vor fi mai multi participanti in afara celor deja inscrisi ( Popescu si Turcanu-2p) ar fi bine sa ne intilnim pentru a stabili detali de calatorie.
  13. Imi pare rau ca nu pot participa. Am sedinta de la 9. Nu stiu cind se termina
  14. Se pare ca nu sunt musterii Domn Profesor! Se pare ca nu sunt musterii Domn Profesor!
  15. Si daca vin si eu, ce se face poporul? Nu mai stie cu cine sa vorbeasca! Glumeam
  16. Si eu numa' ca nu prea am carnet. Am puso in Prahova - linie continua... 30 zile cu examen.
  17. Nu fa greseala asta. Asa cum spui este de vis. Nu merita schimbul chiar daca GS este cel mai vindut model. La drum lung o sa regreti. PS As vrea sa merg odata cu GT. Dar oricum cred ca la anul, anul asta..... Nu ai avut cutii laterale in dotarea de serie?
  18. Pentru FJR Austria Tour citeva precizati: Evenimentul incepe din ata de 06, dar nu mai ci iunie. ATENTIE! Pentru eveniment s-au facut rezervari din 2005, iar in zona respectiva - Hittisau, nu stiu daca sunt alte hotelui. Intrarea pentru mine este in data de 07.06, iar pentru Dl. Constantin in data de 08.06, deci nu o sa putem merge impreuna. Pentru mai multe informatii : www.fjr-austria-tour.com Tu esti cel care vrea sa dea motorul inapoi ca nu simte nici o senzatie pe el si culmea ai ramas si fara permis....pentru viteza?
  19. Si eu ma bag. Oricum vom merge impreuna in Austria Dl. Constantin. Rezervarea este facuta din 2005. Sper ca in 2007 sa fiu ceva mai prezent in activitati. Mda, nu cred ca este posibil sa mergem impreuna pentru ca eu am rezervare din 07 nu din 08. Oricum vorbim poate este posibil sa aranjam ceva.
×
×
  • Creează nouă...