BeerBelly Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 arme aici!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 arme aici!! Pliciul de muste, e mult mai util Azi cine vine la Mc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 tare azi la mec ... si tot azi am rupt si prima oglinda fmm ca era sa ma tavaleasca unu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 tare azi la mec ... si tot azi am rupt si prima oglinda fmm ca era sa ma tavaleasca unu Super tare in noaptea asta la Mc Pacat ca nu am fost si eu cu motorul...Ma oftic crancen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 da .. mai ales cand o ardeam cocalari si faceam broaste pe acolo ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 da .. mai ales cand o ardeam cocalari si faceam broaste pe acolo ) Era sedinta foto...Oricum, stiu ca mergi pe ascuns in parcare la ikea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 Gata! Am i.t.p., asigurare, benzina, am chiar si motor Doar ca-mi e extrem de rau si-s nedormit de-o mie de ani...Sper sa ajung in seara asta la Apasu la un cico. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 huuuuuaaaa.............io m-am dat aseara de la 23:30 pana la 2 prin Bucales' .........cu tot cu bordul ars si cu lantul intepenit si chior de somn !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 bravo ba sa nu datzi si voi semne :-< Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 daca te sun la 1 noaptea sa iesi la plimbare cred ca-mi umpli frigiderul !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 daca te sun la 1 noaptea sa iesi la plimbare cred ca-mi umpli frigiderul !!! Suna-ma pe mine si daca am bani de benzina...Vin cu cea mai a draq placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 k man tu ai vrut-o !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 da macar ai incercat ? ))) suna si vezi ce se intampla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 da macar ai incercat ? ))) suna si vezi ce se intampla Ti-ai activat mesageria vocala, de esti asa tupeist? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 taci ma nu ma da de gol ... ba da ce plm se intampla .. ca rahova e plina de mobre .. si vad ca nici unu nu prea casca ochii pe aici :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 taci ma nu ma da de gol ... ba da ce plm se intampla .. ca rahova e plina de mobre .. si vad ca nici unu nu prea casca ochii pe aici :| Probabil pare prea manelistic ca ne strangem la Mc...Sau restu sunt manelisti si se intalnesc la mall Man...Unde ne adunam pt plecarea la Ruse? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 (editat) la mec da mai devreme pe la 6 jumate 7 Editat Mai 21, 2009 de BeerBelly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 la mec da mai devreme pe la 6 jumate 7 Sper sa gasesc sa imprumut bani...iar Si sa vad unde draq pun cortu si sacul de dormit pe mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 gasesti tu de unde sa fasci rost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 baiiiiii maine vine careva ???? hai sa mergem la Polivalenta la Eros Show ( femei in pixul gol ) ... ....ce ziceti ne bagam ?? PS. bai da degeaba mai tineti tel. alea .....Pupila ai dat-o in balarii te-am sunat acum vreo ora ca eram prin oras , beerbelly deschide tel. macar sau iesi din beci ca sa ai semnal !!! am arso aiurea de unu singur de m-a luat somnul !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 cum (cuvant urat) mea ba ca am avut tel deschis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 baiiiiii maine vine careva ???? hai sa mergem la Polivalenta la Eros Show ( femei in pixul gol ) ... ....ce ziceti ne bagam ??PS. bai da degeaba mai tineti tel. alea .....Pupila ai dat-o in balarii te-am sunat acum vreo ora ca eram prin oras , beerbelly deschide tel. macar sau iesi din beci ca sa ai semnal !!! am arso aiurea de unu singur de m-a luat somnul !! Am fost plecat si am uitat telefonul acasa...Scuze, promit sa nu se mai intample Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 cuaie sa nu mai uitzi telefonu acasa .. vezi ca pe la 6 o sa ne strangem la mec zic eu ... ca plecam in bg ... cine mai vrea sa vina acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 pitiponcilor, voi plecati de azi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 da boss .. .la 8 seara la ultimu petrom de la iesirea dinspre jilava .. sau ne vedem cu totzii de aici din cartier la mec mai devreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate