MotĂśrizer Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 daca reusesc sa schimb radiatoarele in timp util apar si eu la mec mai devreme daca nu .... ne vedem cand va mai prind prin cartier sa va sparg mufa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 da boss .. .la 8 seara la ultimu petrom de la iesirea dinspre jilava .. sau ne vedem cu totzii de aici din cartier la mec mai devreme Ce tare! Eu plec de la luk oil de la penitenciarul rahova sa ma intalnesc cu voi la petrom jilava Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 LOL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 Din pacate stau acasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 nasol ... hai ma ca am vazut o galagi de motoare in rahova la noi ... wake up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Pana vin rahovisti noi in grup, hai sa propunem o plimbare pt vineri seara Deci, unde mergem si ce facem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladonne Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Pana vin rahovisti noi in grup, hai sa propunem o plimbare pt vineri seara Deci, unde mergem si ce facem? sal fratilor... are ceva daca sunt din salaj?... adica... stau pe langa liceul Motzoc. unde si cand va strangeti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 sal fratilor... are ceva daca sunt din salaj?... adica... stau pe langa liceul Motzoc. unde si cand va strangeti? In fiecare vineri, la Mc donalds-ul de la trafic greu, in jurul orelor 20:00 de obicei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladonne Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 In fiecare vineri, la Mc donalds-ul de la trafic greu, in jurul orelor 20:00 de obicei. aaaaa... e clar! puteti sa ma puneti si p mine pe lista va salut p toti si ne vedem vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 @ pupila nu cred ca vin viner... s-ar putea sa plec la cluj poate ne`ntalnim in alta zi sau poate mai merge vrounu la cluj ... @ vladonne lume noua bine ai venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladonne Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 @ pupila nu cred ca vin viner... s-ar putea sa plec la cluj poate ne`ntalnim in alta zi sau poate mai merge vrounu la cluj ... @ vladonne lume noua bine ai venit bine v-am gasit! Abia astept sa dam o tura prin oras vineri... MUHAHAHAHAAAAA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 @ pupila nu cred ca vin viner... s-ar putea sa plec la cluj poate ne`ntalnim in alta zi sau poate mai merge vrounu la cluj ... Bai burtosule! Te bat rau...Tu chiar nu mai respecti programul intalnirilor si mai vi si fara scutire. Ai mai anuntat ca nu vi si ai venit, alta data ai zis ca vi si nu ai venit...Vezi ca te discutam in consiliu si te lasam corigent si-ti scadem si nota la purtare Pentru anularea absentelor, vi cu un buchet de iarba si alt buchet de sticle de bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 daca vii tu cu blondele vin eu cu buchetele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 daca vii tu cu blondele vin eu cu buchetele Facem combinatia! Numai sa spui cand si unde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BeerBelly Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 frate da nu ma refer la bonde d-alea la jumate de le golesti si le arunci ... d-alea la 1.80 de le umpli si pleaca singure cand e cazu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 frate da nu ma refer la bonde d-alea la jumate de le golesti si le arunci ... d-alea la 1.80 de le umpli si pleaca singure cand e cazu Si eu tot la genul ala de blonde ma gandesc...Mai putin la faza cu 1.80 m. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 bai ma batea gandul sa imi iau o pelerina neagra si o coasa , sa vad daca se agita lumea prin cartier cand vine moartea acas'!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladonne Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 Frate am fost azi-noapte la o plimbarica fara geaca... m-a tras curentul de credeam ca o sa ma pish sange azi-dimineata, dar tot vin diseara. Asa ca sa nu va dati dupa deget... 8, Mc trafic greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 Frate am fost azi-noapte la o plimbarica fara geaca... m-a tras curentul de credeam ca o sa ma pish sange azi-dimineata, dar tot vin diseara. Asa ca sa nu va dati dupa deget... 8, Mc trafic greu Eu vin...Sa vedem cati o sa fim de data asta, pentru ca unii din noi pleaca la Cluj Drum bun si distractie maxima, baietilor care merg la Cluj sau Constanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladonne Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 Frate... sa nu va dati inapoi de la cativa nori... sau daca va dati, sa-mi spuneti si mie eu oricum la 8 o sa fiu acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 Am ratat plimbarea de frica ploii, dar a fost frumos si-n club Poate facem maine...Defapt in seara asta o plimbare in afara orasului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 (editat) Dak vad ca doar picura diseara eu ies cu mobra.....facem o plimbare in seara asta ???? sau va e frica de cativa norisori Editat Mai 30, 2009 de thomastyger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladonne Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 Dak vad ca doar picura diseara eu ies cu mobra.....facem o plimbare in seara asta ???? sau va e frica de cativa norisori eu as veni, dar nu stiu sigur programul de seara totusi, stabiliti ora si locul de intalnire si poate va nimeriti si cu mine pe cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 Dak vad ca doar picura diseara eu ies cu mobra.....facem o plimbare in seara asta ???? sau va e frica de cativa norisori Acum toarna cu galeata afara...Cativa mai multi nori ne baga bete-n roate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thomastyger Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 Vladonne lasa-ne si noua un numar de telefon ca sa putem sa te contactam la nevoie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate